fredag 10. februar 2012

GOD FREDAG!

Jippi, fredag og helg! Etter en tur til helsestasjonen med minste babyen så går turen til Living - igjen... Kan det være så utrolig vanskelig å få lagt ting i bestilling?? Ja det kan visst det. Får bare benytte turen til å ordne med litt andre ting også i samme slengen.

"Bombom" (som vi sier her på Jæren) kjøpt på Åhlens, smaker godt og er jo ganske dekorative når en er hekta på sort og hvitt;-)
Mannen bare ristet på hodet da jeg måtte ta bilder før han fikk åpne dem. Bra at ikke naboene har fritt innsyn, de må jo tro det har "klikket" for meg av og til hi hi. Rart med det der, det som kan tas bilde av, må jo tas bilde av...


Sort og hvitt på boks som var tenkt til å pynte opp skrivebordet mitt, men mon tro om de ikke er borte lenge før jeg får somlet meg til å finne beisboksen og ikke minst få beist bordet?


ønsker deg en fin fin helg!5 kommentarer:

 1. Skjønner godt at du måtte ta bilde av dine sukkertøy, Agnes :) Stilige bilder! Ønsker deg en riktig god helg! (Nå reiser jeg på Spa og shopping-weekend ... hi hi)
  Mange klemmer
  ps. du kjenner ikke ei som heter Ingvild Hognestad? Fra Bryne på Jæren... gikk sammen med henne på folkehøgskole i 1975.... men mistet kontakt etter noen år.

  SvarSlett
 2. De ser virkelig gode ut..og jeg er ganske svak for lakris...

  en god helg til deg

  kerstin

  SvarSlett
 3. Nam nam :))

  Ønsker deg en fortsatt god dag
  klem klem

  SvarSlett
 4. Hehe, lekre sukkertøy!!
  Vi ER rare ja, jammen godt ikke naboen ser alt:)
  Må le litt, hihi;)

  Men de er jo både GODE og FINE ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...