lørdag 11. februar 2012

HERLIG START PÅ EN LØRDAG:-)

Dagen i dag startet med en god kaffe latte. Mannen er å kjøper materialer til ett aldri så lite DIY - prosjekt som jeg gleder meg til å vise dere når det er ferdig. Forhåpentligvis i løpet av dagen;-)
Nå skal jeg snart gjøre meg klar for en tur til min kjære mamma, mellomste datter har vært på overnatting der i natt. Garnet fra Pickles kom i posten i går, og jeg er strålende fornøyd. Tror det må være noe av det herligste merinogarnet ever! Nå venter jeg bare på en sending til, så gleder meg til å begynne på noe nytt. Må bare bli ferdige med vottesokkene jeg holder på med:-)

ha en super duper lørdag!


3 kommentarer:

 1. Jeg startet også dagen med en latte *lykke*

  Takk for at du deltar i mitt gavedryss, tvitvi!

  Innom for å ønske deg en fortryllende helg.
  Fabelaktigklem

  SvarSlett
 2. En herlig start på dagen :) Jeg gleder meg til å se hva dere har laget :)

  Fortsatt god lørdag
  klem klem

  SvarSlett
 3. Herlige bilder:)
  Og så spennende med DIY!

  Ha en fortsatt fin helg ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...