fredag 10. februar 2012

IMPULSKJØP

Impulskjøp er noe jeg som regel aldri gjør når det gjelder større ting som møbler, må alltid tenke og være sikker på at det er den tingen jeg vil ha før jeg endelig bestemmer meg. Kanskje litt i det meste laget, ifølge mannen. Når det gjelder "små" ting, er jeg nok ikke så flink til å tenke over hva jeg kjøper;-)
Derfor var det litt "ulikt" meg å bestille ny skjenk til stua uten å stusse. Som sagt så trodde jeg jo at alt var i orden, men det var det ikke så måtte ta turen inn igjen i dag. Nå er alt i skjønneste orden og det er bare å vente til april...


Vince kjøpmannsdisk - bilde lånt fra Living

Kan ikke si jeg er den mest tolmodige personen, skulle vel helst hatt den hjem samme dagen hi hi. Men nå får jeg iallefall litt tid på meg å selge speilkommoden. Den blir solgt, så er det noen i nærheten som er interessert er det bare å si i fra. Selger den billig;-)

Hva syns dere om mitt impulskjøp?

Jeg har også vært på nettet å klikket hjem en herlighet.


Denne venter jeg på skal komme i posten. Fant ut at de ellers så tomme veggene i stua trengte til ett bilde. Nå må jeg bare få tak i en ramme fort som fy, kan jo ikke la den bli liggende som mye annet her i huset har en tendens til å gjøre he he.

Er du flink til å få gjort ting med en gang? 

Nå bena på sjeselongen med strikketøyet, har vært ute på shopping i hele dag. 

ha en god fredagskveld!


10 kommentarer:

 1. Utrolig stilig impulskjøp... LEKKERT
  Ønsker deg en fin helg
  klem

  SvarSlett
 2. Kjempefint:)og for ein kjempefin blogg du har,legger meg til som følger her,ha ei flott helg:)

  SvarSlett
 3. Lekkert bare lekkert altså :) Heldiggris!!

  Håper du har en herlig kveld
  klem klem

  SvarSlett
 4. Ja, likte den kjempegodt!!!!!Lekker♥Og so mange skuffer til oppbevaring da:)Det får ein aldri nok av....
  Nydeleg sommerfuglbilde også:)

  Er IKKJE flink i å få gjort ting med ein gong nei;)Har maaaaange ting og prosjekt på vent....

  Ha ei god helg♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 5. ofte er impulskjøp bra, for det er ting jeg virkelig har lyst på.
  Et slikt bilde kunne jeg også tenkt meg.

  Klem

  SvarSlett
 6. Ååå for et fantastisk impulskjøp! Den er en av mine møbelfavoritter:)

  Jeg pleide å være flink til å gjøre ting med en gang, men tar meg i å ha blitt tregere. Er fortsatt ikke "ferdig" med hvordan jeg vil ha interiøret etter jul... Men det er nok litt fordi ingenting er helt ferdig her, med inngangspartiet og materialer i stua og rot overalt. Blir liksom ikke helt fornøyd med noenting, men tror det faller på plass bare gangen blir ferdig:) Ønsker meg litt nytt også, og da er det så fint å finne inspirasjon rundt på bloggene:)

  Håper du får en nydelig helg,
  klem klem

  SvarSlett
 7. LEKKER skjenk!!
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt bildet?
  Trodde det var utsolgt overalt jeg... ♥

  SvarSlett
 8. Hei på deg.
  Lekker skjenk, et bra impulskjøp ;)))
  Jeg er nok ikke så flink, som jeg kunne ønske, til å få gjort ting med en gang ...
  Ønsker deg en riktig fin fin helg!
  Klem, Monica

  SvarSlett
 9. Den skjenken er kjempefin, håper du blir fornøyd :)

  ha en fin helg :)

  SvarSlett
 10. Den var rå-lekker!!
  Jeg og V.I.L. H.A :-)
  Når man vet hva man vil ha, så er impulskjøp lovelig og nødvendig.

  God helg :)

  Linda

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...