torsdag 2. februar 2012

MERKEKLÆR TIL BABY?

Jeg sier som Ole Brumm; ja takk, begge deler;-) Det er ikke å legge skjul på at merkeklær til de små er jeg veldig svak for, syns det er kjekt med klær som ikke absolutt alle andre har. Så klart kjøper jeg en del klær i kjedebutikkene også, både til de små og meg selv. Det viktigste er jo at det er noe en liker, samme hvor det er kjøpt. For meg blir det en "salig" blanding fra forskjellige butikker, men klart jeg har noen som er mer favoritter enn andre;-) Litt det samme som med interiøret??
Er du opptatt av "merket?"Da jeg så denne hele dressen fra Baby Dior måtte den bare være med hjem;-)
Av og til må en rett og slett bare være ufornuftig. ha en flott kveld, snart helg igjen!


4 kommentarer:

 1. hihi kjenner meg igjen!
  det greie med baby tøy er at de slites jo ikke ut,så om man ønsker kan man selge dem videre når babyen vokser!
  det har jeg alltid gjort og da føler jeg at man kan forsvare disse dyre søte plaggene,somegentliger bare for mamman sin skyld...hii
  koselig blogg=)
  Klem karin

  SvarSlett
 2. En nydelig dress, skjønner godt at den var en må ha. Jeg er ikke så opptatt av merker, men at jeg liker tingene. Det som jeg har brukt mest penger på til ungene er yttertøy og sko. Særlig vinterklær, det skal brukes vær dag og holde dem varme og tørre, så jeg synes det er viktig at det holder mål. Men har denne vinteren erfart at de rimeligere merkene også er bra. Alle honør til Reflex sin dress. Den har imponert meg. I alt dette regnet vi har hatt, har min gutt gått på skolen i den vær dag uten å bli våt. Eller synes jeg det er kjekt med noe innimellom.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 3. Skjønn dress til bitte lille minsten♥
  Ja takk, begge deler her også:)Til meg sjølv kjøper eg for det meste merkeklær.Har erfart at det er mest økonomisk på lang sikt....Heller kjøpe litt sjelden og dyrt,enn ofte og billig;)
  Til jentene som stadig veks og treng nytt heile tida,vert det mest av den rimelige sorten;)Storejenta på 13 vil no gjerne bestemme sjølv og går faktisk for det som ikkje er so dyrt(☺).

  Ønsker deg ein fin fredag♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Nydelig! Må innrømme at jeg ofte faller for de skjønne tingene og ofte er det noe eget over merkeklærne, en egen touch..

  Baby Dior har bare de vakreste ting, hadde litt av det til jentene (selvsagt kjøpt på salg, som jeg sier til mannen ;) Jeg har en liten byste på syrommet og har tatt vare på de fineste babytingene og den har ofte på seg jentenes eller mine små kjoler. KOS :)

  Ha en skjønn helg!

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...