søndag 12. februar 2012

MORSDAG OG EN KAMEL

God morsdag til alle mammaer der ute! Hvordan har dagen deres vært? Vi har kost oss med deilig middag hos min mor og vært ute å gått i det herlige været. Gaver på morgenen ble det også;-)
Herligste 4 åringen min hadde laget to kort og pakket inn en snickers sjokolade;-) Mammahjertet smeltet totalt. Ellers så fikk jeg gavekort som jeg gleder meg til å bruke:-)


DIY - prosjektet er ikke helt ferdig, men håper å kunne vise bilder i morgen. Først må malekosten og drivved beisen fram fra kjelleren, så tror jeg det blir så bra så. 

Så til kamelen...
Da vi begynte på oppussingen av stua (ja, det tok sånn ca 1år...) var det en helt annen stil som rådet i huset og så utolmodig som jeg er, ble det til at jeg kjøpte tapeten leeenge før det var klart for tapetsering. Men etter som tiden gikk, merket jeg at det ble mer og mer stilendring... 


Nå i dag må jeg innrømme at jeg ikke er så fornøyd med tapeten og speilkommoden. Speilkommoden skal ut når den nye skjenken kommer, så den er jo grei nok. Men hva med tapeten? Måtte svelge kamelen og si til mannen at den dyre! tapeten liksom er litt "ut" og heldigvis bare ristet han på hodet og spurte hva jeg så ville gjøre med veggen.


Nå lurer jeg rett og slett på om det går an å male over den. Om mønsteret fortsatt vil vise? Tenker på Pure & original kalkmalingen i fargen River silt, som ser ut som betong. Det enkleste var jo om vi slapp å finne fram tapetfjerneren igjen... men må man så må man, tapeten blir iallefall ikke gammel.
Vi får se hva vi gjøre, men først er det barnedåp i huset.Er jeg gal eller? Har du noe du har angret på i huset?

ha en flott ny uke!1 kommentar:

  1. Så koselig morsdagshilsen.
    Kjenner til følelsen din ja.. Godt mannen tok det så greit da. Her angrer jeg på valget av farge på kontoret, men ingen krise. Kan jo skylde på svangerskapsdemens eller noe.

    Ha en fin uke
    klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...