torsdag 9. februar 2012

MYK START

God torsdagskveld! Da var det snart helg igjen, har du noen planer? Vi har ikke særlig på tapeten, så det skal bli godt å bare ta helgen som den kommer. Godt det også, for neste helg blir det barnedåp.
Jeg har skaffet meg den herlige strikkeboken Myk start, og det har allerede blitt en del strikking:-) Boken er absolutt til å anbefale og de fleste oppskriftene er enkle å få til. Passer meg utmerket, siden det ikke skal så mye til før det blir for avansert for mine strikkekunster. 
Alle babyer fortjener vel en myk start? Ikke plent i form av strikkeplagg.


Votter, skjerft, lue og sokker er blitt ferdig (mangler en knapp i luen).
Sokkene ble så populære blandt mellomste datter at jeg holder på med noen til henne nå. Skal vise noen bilder senere av de geniale vottesokkene;-)


Deilige babyvotter i alpakka. Kommer liksom ikke fra alpakkagarnet, definitivt min favoritt. Dette er alpakka fra Sandnes garn.


I dag har jeg også bestilt meg noen nøster og ett mønster fra Pickles. Ta en titt her og se om ikke du også finner noe som frister.

Nå blir det en kopp mocha og fram med strikketøyet.

fin torsdagskveld til deg!

1 kommentar:

  1. Så flink du er! Akk den som kunne strikke :)


    klemmer i fleng!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...