lørdag 3. mars 2012

BILDELIST

Ny bildelist har kommet opp på veggen i stua. Det er jo så kjekt at en kan skifte ut både bilder og ting alt ettersom uten å få stygge merker i veggen. Noe jeg merker jeg er blitt mye mer nøye på etter at vi pusset opp stua. Før var det bare fram med hammeren...
Tenkte jeg skulle svare på spørsmålene fra forrige innlegg her.
Sommerfuglbildet fra Hagedornhagen er kjøpt her. Jeg måtte betale rett under kr 200,- i toll og moms, så samlet sum ble ca kr 470,-. Størrelsen er 70 * 100.
Vet ikke om det er noe å spare på å kjøpe den fra Danmark? Vet bare at det har vært utsolgt i flere nettbutikker her i Norge.
Håper jeg ikke har glemt å svare på noe, ellers er det bare å spørre igjen.
Min søster og samboer har flyttet i helgen, så da kan dere vel tenke dere hvor jeg har tilbrakt de fleste timene i går og i dag;-) Resten av kvelden skal brukes i sofaen.
Nå; lage meg en kaffelatte.

håper du har en flott lørdagskveld!
3 kommentarer:

 1. Det er så smart med bildelister... skulle jeg absolutt hatt så ofte som jeg forandrer
  meninger :) Jeg håper du får slappe godt av :)

  God natt og sov godt
  klem klem

  SvarSlett
 2. Bildelister er fabelaktig!
  Nydelig du har pyntet og dekorert på lista.
  Helt etter mitt hjerte :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Det ble kjempefint, Agnes :) Jeg skal også ha bildelister når vi får malt dagligstua/kammerset vårt nå i vår. Jeg har planer om å begynne en dag gubben er på jobb.. hihi... må male med venstra pga skulderskaden, men det skal vel gå på et vis... man får til det man vil, er det ikke så? hi hi...
  Ha en fortsatt fin helg. Nyt vafler i morgen :)
  klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...