mandag 19. mars 2012

BILSTOL...

... en helt nødvendig ting som nok alle småbarnsforeldre er opptatt av. Sikkerhet er viktig og hvem vil ikke sikre sine barn på best mulig måte???  I jungelen av barneseter er det vanskelig å velge, men som med alt annet  faller jo valget lett når det er en ting en er godt fornøyd med. 
Etter babystolen har vi hatt BeSafe til begge de to eldste. Nå var det igjen tid for nytt bilsete til mellomste datter og valget falt igjen på BeSafe, 15 - 36 kg. Så da har vi ett sete fra 0 - 18 kg til overs.
Du lurer kanskje på hvorfor vi velger å selge bilstolen siden baby Philippa kan bruke den senere, men det kommer av den enkle grunnen - isofix. Da vi kjøpte denne bilstolen for tre år siden hadde vi ikke isofix, men etter at den nye bilen kom i hus er mannen ikke i tvil. Bilstolen skal selges og ny med isofix skal kjøpes når Philippa trenger en ny.
Derfor lurer jeg på om du trenger en ny bilstol og ikke har bruk for en stol med isofix? Denne stolen kan brukes både framover- og bakovervendt. Pent brukt og har aldri vært utsatt for slag, dunk eller ulykke.
Kan sendes i posten mot porto på kr 250,-
Legg igjen en kommentar om du har noen spørsmål angående stolen.

fortsatt fin mandag til deg, her skinner solen!


1 kommentar:

  1. Dette får du helt sikkert solgt. Ser ut til å være et bra sete. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...