torsdag 1. mars 2012

EN LITEN REPRISE...

... fra bloggeplassen min. Mannen har utvidet benkeplaten med en plank til slik at det ble litt større plass og jeg har endelig fått beist den ferdig. Ting har en tendens til å bli utsatt og utsatt, men under litt tidspress er det utrolig hvor mye en får gjort.
Er kjempefornøyd med den hjemmelagde bordplaten, syns den passet godt til bukkene. Mangler fortsatt litt "stæsj" og jeg har sett meg ut en kurv fra TineK som skal fungere som papirsamler og ledningeskjuler.
Den grove bordplaten som er laget av vanlig plank:-) Akkurat slik jeg liker det.Liljene som ble kjøpt til dåpen har endelig sprunget ut. Tror jeg må klippe bort "de brune" inni blomsten (husker ikke hva det heter), syns de lukter litt vel mye.


Har ikke helt bestemt hva jeg skal gjøre med veggen bak skjermen, hylle, bildelist? Noen forslag?
Finner vel en løsning - om ett år eller to hi hi.

Nå skal skal snart de to minste og mammaen på mor og barn treff:-)

ha en flott torsdag, snart helg!
4 kommentarer:

 1. Knalltøfft bord!!
  Og en herlig bloggeplass:)
  Mange fine detaljer ♥

  Kos dere på mor- og barntreff:)

  SvarSlett
 2. Takk for alltid like koselig kommentar inne hos meg, Agnes :) Så fantastisk flott bloggeplass du har! Ordentlig lekkert! Ha en fin dag. Klemmer

  SvarSlett
 3. Så fint! :D Kjempelekkert!

  Jeg hadde tatt en bildelist over jeg. Tror det hadde blitt fint, og ikke så ruvende som en hylle. :)

  SvarSlett
 4. Likte bordet ditt kjempegodt! Og den lampa di var jo bare så skjønn! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...