torsdag 15. mars 2012

EPLEKASSER

Torsdag og snart helg! Ukene flyr av sted og snart er den herlige fredagen her igjen:-) Før vi vet ordet av det kommer også mandagen... Men det er jo ingenting vi kan gjøre med det, derfor er det jo viktig å kose seg og nyte timene og dagene mest mulig.
For en tid tilbake var jeg så heldig å få tak i fire gamle eplekasser og etter mye skuring og vasking er de nå kommet inn på kjøkkenet.
Tre av kassene fungerer som hyller og for øyeblikket brukes de som en ekstra oppbevaring for mel, sukker og pasta. Flere krukker fra Ikea skal kjøpes. Jeg så lei av ting som ligger å flyter i skuffene fordi emballasjen ikke ble skikkelig lukket eller at små barnehender syns de skal utforske hvetemelsposen...
Stikkord; ordning & reda - prosjekt!


Sugerørene har fått plass i TineK vasen.

Har du orden i skuffer og skap?


ha en flott torsdag!
7 kommentarer:

 1. Stilig å bruke kassene som hyller. Virkelig rustikt og flott.

  SvarSlett
 2. Det var kjempefint å bruke kassene slik du har gjort, Agnes :) Jeg har noe i glass og krukker, resten flyter nok litt i store skuffer desverre... men har ikke så mye vegg plass til kasser.
  Det var skikkelig lekkert iallefall, det du har gjort.
  Ha en fin, vårlig dag.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Så flott med slike kasser:)
  Her er det ikke så mye FIN orden i skuffer og skap, men jeg har ofte opprydding og kasting:)
  Kunne godt tenkt meg og hatt større kjøkken, slik at mye kunne stått fremme i for eksempel fine glass som her hos deg:)

  Ha en fin fin dag ♥

  SvarSlett
 4. Hei Agnes=)
  Her ser vi damen med orden i sakene sine. Jeg er MISUNNELIG på kassene dine...vil og ha =)))))
  Jeg skjønner godt tanke gangen din på dette området med å ha orden på ting og tang, jeg er nok litt ordens mennenske jeg også og jeg liker å ha kontroll på ting. I hvertfall så langt det lar seg gjøre =)))
  Det er kult når du lager lapper til glassene på den måten=) Vi har også en slik maskin så muligheten er der jo for meg også=)

  Nå har jeg hatt meg en aldri så liten bloggerunde og det er på tide og gå og legge på seg litt make up, må ned å handle litt mat etterhvert. Tror jeg stikker opp i døra hos min søster også:)

  Ha en kjempefin Torsdag og helg i morgen=)

  Og du....JAAAAAAAAAAAAAA Sarah Bernardene ble knall gode, kunne spist opp alle men de ligger trygt i frysen =)) KJekt å ha til å ta opp innimellom!

  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Knalltøft!!! Heldige med de kassene, knall fine! Du e så flinke å organisere tin og tang, har noe å lære der ja :))

  SvarSlett
 6. Så fine de kassene var! Ja, her var det ordning og reda! Selv har jeg et bittelite matskap der det er lett å miste oversikten, så jeg kunne jo gjort som deg, brukt norgesglass. Ikke noen dum ide det nei. Syns det siste bildet var så fint, med det svarte båndet rundt krukka, stilig! God helg til deg! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...