mandag 12. mars 2012

FARGEKLATT

Da var det mandag og ny uke igjen! Her i huset har det vært feber og et sykt barn som har tatt det meste av tiden. Mellomste datter har ikke vært i form, men heldigvis er hun blitt frisk igjen. Vi har kost oss inne med barne-tv og små aktiviteter.


Jeg har fått meg en skikkelig fargeklatt fra mannen og det på selveste Kvinnedagen.  Den lyser opp den ellers så hvite stua, men så lenge det er en vakker bukett med roser gjør det ingenting. Sånn ellers så er jeg jo ikke mega glad i farger som strekker seg lenger enn hvitt, sort, grått og natur...


Senere skal jeg steke rørperler, du vet slike som en bruker for å perle på perlebrett:-) Bilder kommer og da skal jeg vise dere en kjekk liten aktivitet for barna. Men først en liten tur ut for å spise lunsj;-)ha en flott mandag!

7 kommentarer:

 1. Så vakre roser du har fått. Har en Snill mann du, Agnes :) Godt å høre at dere er i form igjen. Ikke gøy med sykdom. Kos deg på lunsj i dag. Jeg skal også møte ei venninne i dag, for å gå tur og spise lunsj. Ellers skal jeg hente noen nye "funn" i dag, kjøpt på nett. Gleder meg!

  SvarSlett
 2. Er fint med noen farger og hvile øynene på :o)
  Ønsker deg en fin start på den nye uken
  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Vakre roser:)
  Gleder meg til å se en hva du skal gjøre med perele!
  Alltid gøy med nye aktiviteter!


  Ønsker deg en kjempe fin start på uken. Klemklem

  SvarSlett
 4. Flotte bilder, nydelige farger på rosene:)
  Og jeg digger som kjent bildet ditt i bakgrunnen ♥

  God bedring til lille, og kos dere:)

  SvarSlett
 5. herlig frisk farge på de nydelige rosene

  SvarSlett
 6. Så herlige bilder! Rosene var lekre!

  Fabelaktig ukesstart til deg, skjønne!
  smil og klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...