tirsdag 20. mars 2012

LAGE PÅSKEPYNT

God tirsdag der ute! Håper dere er friske og raske. Her har feber, forkjølelse og sår hals flyttet inn i huset.
Det eneste en ønsker er å krype under teppet med en kopp kakao, slumre foran tven og bli frisk igjen, men med tre unger hjemme i dag er det så og si umulig;-) Den eldste datter er også syk og den mellomste er alltid hjemme fra barnehagen på tirsdager.
For å slippe alt for mye mekling, tåretørking og sinte rop er jeg nødt for å finne på litt småting til dem innimellom tv tittingen. Lag din egen påskepynt fra Nille ble redningen i dag;-)
Mens de to eldste enn så lenge koser seg med påskepynten og babyen sover i vuggen, skal jeg lure meg til en aldri så liten cowboystrekk under teppet med en varm kopp kakao:-))

Oppdatering; på vei til sjeselongen og teppet med kakaoen i hånden ser jeg oppi vuggen og der blir jeg møtt av verdens herligste smil. Cowboystrekken må utsettes, den kan tas i kveld når pappaen kommer hjem;-))


flott tirsdag til alle som titter innom!
5 kommentarer:

 1. Hei Agnes=)
  Så KJIPT og høre at influensaen har inntatt huset deres også. Den herjer rundt omkring. Jeg begynner heldigvis å bli god igjen etter etter at den preget meg i halvannen uke...!
  Håper du holder ut dagen uten å bli helt sprø...!
  Når man er syk selv så blir det ekstra tungt med unger som ikke er helt i form..!

  Ønsker deg en riktig god bedring.
  Håper det gikk bra med Philippa etter vaksinen =))

  Gode klemmer fra meg!

  SvarSlett
 2. Så kjeldelig - men velkommen i "klubben".
  Jeg måtte holde meg hjemme fra jobb i dag pga bihulbetennelse og rennende nese!!
  Men jeg er hjemme alene og nyter te og ro i sofaen. Har også tre barn men de er på
  skole og i bhg:))

  God bedring til dere alle:D

  SvarSlett
 3. God bedring, håpre du snat er frisk og rask.
  Det er godt det finnes noen redninger på slike dager.

  Klem

  SvarSlett
 4. Håper dere blir fort friske, Agnes. Det er stritt å være syk selv og attpåtil ha syke barn. Jeg har kjøpt inn for å lage påskepynt, men her ble brått fokuset et helt annet, da samboer kom hjem fra jobb og ønsket at jeg skulle flytte ut... så her driver jeg da, og flytter... heldigvis har jeg egen leilighet en halvtime unna, som min sønn bor i, så jeg flytter dit... veldig trist og kjedelig, etter 9 års samboerskap. Men men, livet går videre, selv om det er tungt akkurat nå.
  Ønsker deg en vakker vårdag.
  Klemmer

  SvarSlett
 5. Ønsker dere en rask og god bedring!

  HErlig med påskepynt aktiviteter :)

  Ønsker deg en fin onsdag. Jeg skal hjem til mamma og få ordentlig vietnamesisk i dag - gleder meg!
  klemklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...