fredag 9. mars 2012

MAKRONER

Fredagen er her! Den beste dagen i uka og her har vi ingen planer. Herlig med en helg der en bare tar det som det kommer:-)
For noen dager siden fant mellomste datter og jeg ut at vi skulle bake noe og noe ble til makroner. Det er første gangen jeg baker disse herlige kakene, så form og fasong ble det vel litt så som så med. Men smaken, den var god!

Denne gangen ble det med sjokoladesmak, det var det vi hadde hjemme. Tror nok jeg må kjøpe meg rød farge slik at vi kan lage oss noen rosa med jordbærsmak;-)

Røren ble nok i det tykkeste laget så de ble litt tykke, men nå vet jeg iallefall hvordan jeg skal gjøre det neste gang.


Det er ikke mange igjen, så de har klart fått føtter å gå på:-) Var mye enklere enn hva jeg hadde trodd det skulle være å lage disse herlighetene.

Har du prøvd deg på hjemmelagte makroner?
PS! I morgen blir det give away, så titt gjerne innom igjen:-)


herlig fredag til deg!

4 kommentarer:

 1. makroner er dekorative og vakre! Jeg lager makroner støtt og stadig :) LOVE IT!

  Dine så yummi ut!

  Ønsker deg en aldeles formidabel fredag!
  klemklem

  SvarSlett
 2. Så koselig å bake sammen med søsteren din :) de ser gode ut, og som Fabelaktig sier; de er også dekorative! Jeg skal til Oslo på kurs, så jeg får komme meg i dusjen.
  Ha en fin fredag, Agnes, jeg er SIKKER på at vi snakkes igjen. Og selvsagt skal jeg være med på din Give Away. Spennende!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig blogg du har!! Kan jeg spørre om hvilken str du har tatt på sommerfuglbildet? Den største?
  Ha en fin dag videre:)

  Hilde

  SvarSlett
 4. Så flinke dere har vært. Det er kjekt å bake litt sammen.

  Bordet og benken deres som mannen har laget er så utolig fint, jeg måtte vise det til min hanndyman:-) Jeg ønsker meg slikt til å ha ute i sommer.

  Klem og gode ønsker.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...