søndag 4. mars 2012

MELKERS BARNEHAGESETT...

... er det siste strikkeprosjektet. Har kun strikket jakken jeg da, og må si at jeg er kjempefornøyd. Den har allerede vært mye i bruk og skal brukes mye framover før den blir for liten. Blir nok ikke siste jakken som blir strikket fra dette herlige settet, har planer om en til mellomste søster også.
Jakken er strikket i merinoull garn fra Pickles. 
Jeg har strikket jakken i ensfarget, men her er det jo fritt fram hvilke farger og fargekombinasjoner en ønsker å bruke. Oppskriften er veldig enkel og du finner den her.Som du ser så er det små skjønnhets feil i plassering av knappehull;-) Øvelse gjør mester, så forhåpentligvis klarer jeg å plassere de riktig neste gang.
Buksen er fra boken Myk start. 
Herligste tøfler fra ett annet favorittmerke; Burberry!
Lue og skjerf også fra Myk start. Har forandret litt på skjerfet også;-) Strikket det litt mer rundt i kantene. Knapper fra Snella & Petronella - "lille trille" hi hi.
I dag skal vi ha middagsgjester, kanskje på tide å gjøre litt før gjestene kommer. Vi skal ha hjemmelaget pannacotta til dessert og den er det visst jeg som står for.

ha en flott søndag! 
5 kommentarer:

 1. Så nydeligt strikkesett,kjekkt med heimastrikka og ein søt baby og må eg sei:)
  Ha ein fin søndag!

  SvarSlett
 2. Nydelig! Og så vakker lita jente du har!

  Ønsker deg en riktig god dag og ei fin ny uke
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Så skjønn... ♥
  Nydelig dress, du er knallflink!
  Digger knappene, hihi:)

  Ha en fin fin søndag og middag med gode venner:)

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder av nydeligste!

  Vakker strikk, du er så flink!

  Her har vi vært på fotomesse og svermet i Lillestrøm.
  Ønsker deg en fabelaktig søndagskveld.
  klem

  SvarSlett
 5. Jeg sier bare WOW for et flott sett og SÅÅÅÅ nydelige bilder =) Smelter mitt hjerte =)

  Det er stund siden jeg har vært innom deg, jeg har ikke vært innom stort hos noen. Det blir et blogg innlegg hos meg sånn dann og vann men det har ikke høyeste prioritet. Det går bra her hjemme bortsett fra at formen har vært dårlig pga kraftig forkjølelse men nå går det bedre!

  Jeg må si jeg ble litt sånn målløs når jeg leste at du vurderte kalkmaling i stuen...dere har jo nyoppusset stue...!
  Er det noe du ikke er helt fornøyd med?
  Jeg digger hjemmet deres big time, det er så flott. Møblene som er hjemmelaget kunne glidd rett hjem hos meg for de er rå kule! Jeg synes dere er flinke og bloggen din blir bare finere og finere med utrolig mye lekre bilder!
  Du er flink Agnes=)))

  Nei...eg får gå og fryse noen Sarah Bernard som ble laget i går kveld...hadde litt energi da som måte brukes til rolig arbeid=) Kjekt å ha noe god saker i frysen!

  Grattis med kvinnedagen og god helg i morgen!

  Jeg gleder meg til Berserk på tv i kveld...jeg har blitt helt hekta på den serien for ikke å snakke om kapteinen på skuta...hehe =)))))

  Gode klemmer i fra Mona

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...