søndag 25. mars 2012

PÅ TO HJUL

I dag har det igjen vært herlig vårvær ute, og det ser ut som det skal fortsette utover uken. Passer fint siden det nok blir mye tid ute. Den mellomste datter lærte å sykle i går uten støttehjul, så nå er det full fart og på to hjul i svingene;-))  Det hele gikk imponerende fort, etter første tur i gaten kunne pappaen slippe og etter det var det bare litt "startvansker." 
Stolteste mammahjerte:-)
Sykkelturen mannen, baby Philippa og jeg hadde på fredag gikk ikke fullt så godt hi hi. Klarte jo å velte fordi en idiot mann absolutt skulle ha hele sykkelstien for seg selv, og jeg måtte bråbremse for å ikke sykle inn i sykkelvognen. Og med skoene festet til pedalene går det ikke så godt når en plutselig står helt stille;-)
Så årets første skrubbsår har jeg fått.


Ikke hverdagskost med bilde av meg selv her på bloggen og iallfall ikke i sykkelbukser hi hi.


Babyen sitter i bilstolen festet i sykkelvognen, ganske genialt. Så kan vi sykle sammen og selfølgelig er det mannen som sykler med vognen  he he. Blir jo bare en ekstra trening for han til Nordsjørittet;-)


ønsker alle en flott ny uke!
2 kommentarer:

 1. Så fine bilder av nydelig sykkeljente :)
  Imponert over deg som sykler tur med sykkelsko, hadde ligget mer i grøfta enn én gang er jeg redd - hadde vel blitt liggende der faktisk, når jeg tenker etter ;D

  SvarSlett
 2. Familien sporty jo!

  Fine dere er!

  klemklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...