tirsdag 27. mars 2012

PEACE IN THE HOUSE

Litt fred og ro er jo ikke å forakte hi hi, men ville ikke byttet ut gråting, krangling og sure småfolk med noe annet her på jord. Litt peace har det jo blitt i det blå huset. Den herlige vesken fra TineK ble endelig min, og den har stått på ønskelisten lenge. Da jeg så den stå der foran meg på Ostehuset, klarte jeg bare ikke gå fra den.Gleder meg til den skal tas i bruk, kanskje allerede i morgen? Fin til å pynte opp med er den iallefall der den står:-)


flott tirsdag til deg som titter innom!

PS. Ikke glem å stem på Livet i det Blå huset sitt bidrag hos Håndlaga 2012, kategori hjem her. Voteknappen står over bildet.


7 kommentarer:

 1. Lekker peace-veske som også gjør seg bra til pynt ja :) Ha en flott tirsdag, Agnes :)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Fiiineste kurven det:)
  Og skjerfet er lekkert ♥

  SvarSlett
 3. Kurven er superfin, lukter sommer laaaang vei!
  Og skjerfet; ingen tvil - LOVE
  God tirsdag

  SvarSlett
 4. Lekker veske og skjerf,skulle gjerne hatt ei slik veske men eg liker ikkje peace merket eg då,sikkert den einaste som ikkje liker det,hihi:)finnes sikkert uten og.
  Ha ein finfin dag:)

  SvarSlett
 5. Så lekker, denne ønsker jeg meg også!

  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Spurtet innom Ostehuset på vei hjem i dag og rasket med meg et nett jeg også - ble likt ditt men med stjerne :) Sto lenge mellom brun stjerne, svart stjerne eller nagler. I hele fjor sommer ønsket jeg meg det med peace-tegnet, men stjerner får meg alltid til å tenke på Stjernebarnet, så da ble det det ;)

  skulle inn og stemme på deg, men ser ikke noen stemmeknapper i det hele tatt :/ får sjekke tilbake senere.

  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...