torsdag 26. april 2012

BABYFOTOGRAFERING

Jeg har bestilt time for babyfotografering, så nå samler jeg inspirasjon til flotte babybilder der jeg kan. Babyen er 4 måneder så det blir jo ikke nyfødt bilder, men kjekt blir det uansett. 
Fant en oppskrift på langlue inne på denne flotte bloggen og fant ut at jeg måtte prøve å strikke en. Veldig enkelt og fort gjort, nå må bare trådene festes så er den klar.
Selve fotograferingen er hos Julie Vold som holder til i Stavanger. Da jeg så noen av bildene hun hadde tatt, måtte jeg bare sende en forespørsel med en gang. Ta en titt da vel:-)
Containeren står i gardsrommet, så nå er det bare å brette opp armene og komme igang. Litt travle tider, men det skal bli godt når det er gjort.
I kveld er det foreldremøte på skolen så egentlig har jeg jo ikke tid til å sitte her foran macen, men litt pauser må en jo unne seg;-))


ha en flott torsdag!

3 kommentarer:

 1. Så herlige lue,likte den lange dusken på,så flott at du fant ei som er flink til å ta bilder,betyr masse det,blir nok herlige bilder:)eg tok Fotografbilder av de to eldste men ikkje ho minsta som blir 4 år snart,men det er jo ikkje for seint enda men de andre var 1 år då når eg tok,men åra har bare føke avgårde,hihi det var ingen bra unnskyldning:)
  Ein fin ettermiddag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Å,so spennande.Vert nok kjempesøtt med den lua:)
  KLem frå Mette.

  SvarSlett
 3. Sånn ei skjønn lue.
  Blir nok kjempe fine bilder :)

  God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...