søndag 22. april 2012

ENKELT OG GREIT

Da var det søndag og en ny uke står for tur. Det nærmer seg bloggtreffet i Ølen, og jeg gleder meg til å treffe de andre og besøke Ølen Møbel. Selv om det nok blir litt "skummelt" også siden jeg aldri har møtt noen av de andre.
I dag har vi hatt middagsgjester og da er det jo kjekt å servere litt kake til kaffeen. I dag ble det rett og slett "jukset" litt med kakebakingen - Toro krydderkake.
Enkel og rask å lage noe som passer godt når en har lyst på kake, men ikke helt gidder å bake fra bunnen av. Syns den smakte godt og det blir nok ikke siste gangen vi koser oss med denne.
Ett lite tips herfra på en søndag.

"Jukser" du med Toro sine ferdigpakker?
Tror jammen jeg skal finne meg ett stykke nå;-)  Det må jo være lov siden det fortsatt er helg?


ønsker alle en flott søndagskveld og en fin ny uke


klem

8 kommentarer:

 1. Er lov med juksing.. vi jukset med sjokolade muffins i dag.
  Ha en fin søndag
  klem

  SvarSlett
 2. det er lov å juksa.
  Eg sjøl bruker aldri toro greier, det er altfor enkelt å baka sjøl og sååå mye bedre. Men eg er veldig glad i å laga mat då, terapi for meg å kokkelera litt:-)
  Fortsatt fin søndag, klem:-)

  SvarSlett
 3. Hehe eg jukser ofte,men i vg idag hadde de testa sjokoladekakene og den beste var like god som heimelaga(bare litt for lite sjokoladesmak)og nesten like billig,for det koster å bake fra bunnen av og,så skal det være kjapt og enkelt bruker eg poser,men skal eg prøve å være veldig flink så er det heimalaga:)
  Ein fin kveld til deg!

  SvarSlett
 4. Hurra for Toro! Man sparer tid og kan finne på andre ting sammen med de jeg er glad i! Blir mere kos når min lille håpefulle blir gammel nok til å kunne være med å bake. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Jepp, jukser med kakebaksten jeg og - Toro er god å ha!
  Nå har vi bestemt oss for å flytte barneselskapet en uke, og dermed kan jeg faktisk bli med til Ølen om det er ledige plasser. Kryss fingrene for meg!!! Ser du skal :D

  SvarSlett
 6. Tror de fleste av dagens husmødre "jukser" litt med kakebaksten. Lettvint og godt blir det også.
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei! "Synd" du skal ha mannen med, det hadde vært artig å kjøre sammen :) - For, hurra!, det var plass til meg og! Da ses vi på lørdag :D

  SvarSlett
 8. Eg har ein bake-song eg som går som dette: "Toro, du er min aller beste venn! Toro, skal vi bake litt igjen?" Eg er heilt klart ein juksar, og har vore veldig lenge! Men i det siste har eg faktisk vore flink å laga kaker i frå "scratch", det er nok helst fordi eg har vore litt lei av Toro Langpannesjokoladekake og Toro Brownie ;) Og eg legg ikkje så mykje i det - eg går nok straks tilbake til Toro igjen.

  Blir kjekt å helsa på deg på laurdag :)

  Klem Eli

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...