tirsdag 10. april 2012

HVERDAGEN...

... starter for alvor i morgen igjen med skole og barnehage. I dag har det vært planleggingsdag begge plasser, så de to eldste har fått en ekstra fridag. Kjenner at det skal bli deilig å komme tilbake til normalen igjen, selv om vi har kost oss masse i påsken.
I morgen skal babyen og jeg på helsestasjonen for vektkontroll. Hun er en liten "lettvekter" som ikke legger på seg fullt så mye som hun egentlig skulle ha gjort. Derfor blir det litt mer oppfølging enn normalt.
Krysser fingrene for mange gram opp:-)Tulipanene står fortsatt like flott, så litt påskegult er det fortsatt her i huset. Forhåpenligvis så står de noen dager til før de må kastes.

Nå er det leggetid for mellomste søster, ikke alltid like enkelt å komme i normalen igjen etter mange sene kvelder her i påsken;-)


god tirsdag!

2 kommentarer:

 1. Greit med hverdager også, synes jeg. Var greit å være på planleggingsdag i dag, selv om jeg følte meg litt utenfor, etter å ha vært sykmeldt i over et halvt år... :) Men koselig også da :) Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Noen ganger er det ikke så ille med hverdager... jeg syns det var pyton å stå opp tidlig i dag, men sånn er det :)

  Fineste tirsdagskvelden til deg!
  Jeg skal kose meg på en skikkelig bloggrunde jeg nå :)

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...