torsdag 19. april 2012

LYSLENKE

Da var det torsdag og snart helg, en helg uten alt for store planer. Kjenner det skal bli godt å være hjemme og får gjort litt ute. Krysser fingrene for litt sol også:-)
For en stund siden kjøpte jeg meg en lyslenke. Da jeg åpnet pakken så jeg at de var ett lite solcellepanel i enden av ledningen og fant jo da ut at de er beregnet for utebruk;-) Men faktisk så kan det skiftes ut slik at jeg kan bruke vanlige batterier, noe som selvsagt ikke er gjort enda.
Lyslenken har jeg hengt på bildelistene i kroken ved tven. Akkurat passe med lys til at det ikke blir for mye.
Lyslenken fra House Doctor står høyt på ønskelisten, men foreløpig får denne duge.


Picnik er jo historie fra i dag av, så jeg har funnet ett nytt redigeringsprogram. Dette må jo prøves ut:-)
Du finner det her.
Har du lyslenker?


flott torsdagskveld!

ps. kakene fra forrige innlegg var kjempegode og veldig enkle å lage. Perfekt for storesøster som hadde lyst til å bake noe helt på egenhånd:-)

3 kommentarer:

 1. Hei!!
  Flott lyslenke - fint å bruke inne også:)
  Jeg har planer om å kjøpe lyslenke på lørdag - da skal jeg en tur på Ikea. Mener de har både fargerike lyslenker og helt hvite. Har ikke bestemt meg for hvilken som skal bli med meg hjem:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så kjekt å få treffe deg, det kommer nok til å bli en koselig dag. Det var en veldig fin lyslenke, jeg har ikke noe lyslenke, men synes de er veldig fine.

  Mvh Annfrid

  SvarSlett
 3. Denne lyslenken så jeg på IKEA, men kjøpte den ikke pga at det var solcelledrevet - men kan kan altså bytte til batterier og ha den inne? :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...