mandag 23. april 2012

PÅ HANDLELISTEN

Da var det mandag og ny uke. Det nærmer seg bloggtreffet på lørdag, mitt første og jeg gleder meg. Hadde fått med meg mannen på hotell i Haugesund slik at jeg slapp å kjøre så langt alene, men nå er det blitt avbestilt og jeg skal kjøre sammen med denne fine bloggeren;-) Jeg ble happy for å slippe å komme alene og mannen ble glad han kunne være hjemme, så da er det jo godt.TineK luktelyset er snart brent opp, så dette er noe som definitivt står på handlelisten. Gir en fantastisk lukt, men samtidig så er det ikke så sterkt.Ett enkelt garnnøste ligger på bordet å venter på strikkepinnene, har ikke helt vært i strikkemodus i det siste. Har lovet å strikke en lue til tantebarnet, så kanskje jeg snart bør komme igang:-)

Til slutt ett bilde av babyen som har begynt med grøt;-) En ny tid framover nå, men sånn er jo det.ønsker alle som titter innom en flott ny uke!

10 kommentarer:

 1. Gøy med bloggtreff, men skjønner at det er litt skummelt også når man ikke kjenner dem man skal møte:).
  Skulle ønske det var noen slike treff her i distriktet, men den gang ei!!
  I morgen kjører jeg i gang med min første gibort - titt gjerne innom meg og bli med!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Bloggtreff er stas!Håper det dukker opp et på sørlandet snart igjen!
  Kos deg og herlig bilde av babyen!!
  Klem KArin

  SvarSlett
 3. Å,so spennande med bloggtreff!!!!Vert sikkert kjempekjekt:)Kose deg masse snuppa.

  Herlege bilder♥

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Blir nok kjempespennende med bloggtreff, Agnes. Og Goodie-bag'ene bruker å være så fine :) Blir helt sikkert topp!Så nydelig lille prinsessa er :) Jeg har vært og handlet et lite møbel for en del av bursdagspengene mine i dag :)
  Klem

  SvarSlett
 5. Morsomt med bloggtreff :)
  Kos deg masse, er jo ikke så skummelt som man skulle tro :)

  Flotte bilder.

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Såå heldige spm ska t Ølen, hadde glatt vore med hadde eg bare fått det med meg i tide :(
  Jaja eg får gleda meg t november og ønska dokke ein fine dag med MØ`JE shopping :))
  Sjønnaste Philipa♥ Tiå går utrooolig fort!
  Kos deg masse i helgå!

  SvarSlett
 7. *hurra*

  - og nå måtte jeg mimre litt tilbake til da Stella var så ny! spennende å smake mat ja!

  SvarSlett
 8. Hei på deg! Mitt favoritt duftelys også:) la meg som følger, ses på bloggtreff!

  SvarSlett
 9. Så koselig med selskap i bilen:)
  Er alltid kjekt og være to, hehe...
  Lysene fra TineK dufter himmelsk ♥
  Heldige dere som skal til Ølen møbler!!

  Ha en fin fin dag!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...