mandag 16. april 2012

RAMMER

God mandag og ny uke! Vasking av klær og rydding står på timeplanen i dag, men først litt blogging;-) 
For ganske lenge siden kjøpte jeg meg noen rammer fra Riviera Maison og de ble lagt i ett skap i påvente av framkalling av bilder. Som sagt så tar ting tid og rammene ble glemt... Nå har de ligget i eskene i over ett år, så det er vel på tide å få de pakket opp og få satt inn bilder he he.
Father of the bride rammen er nok den jeg gleder meg mest til å få bilde i. Til sommeren er det to år siden jeg mistet min far brått og helt uventet, så for meg er minnene veldig viktige å ta vare på...
ha en flott dag!

4 kommentarer:

 1. Nydelige rammer, Agnes, og jeg forstår veldig godt det med Father's-rammen :) Har selv funnet noen gamle sort-hvitt bilder jeg skal ramme inn etterhvert, bare jeg finner passende rammer.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Artige rammer, slike har eg aldri sett før...
  Skjønner at du glede deg spesielt til å setta bilde i far - datter rammen ja, godt med gode minner
  klem:-)

  SvarSlett
 3. Så koselige rammer, kjekt å henge opp minner:-)

  Ønsker deg en fin ny uke.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 4. Nydelig rammer. Passer nok perfekt med bilde av deg og pappaen din :)

  GOD KLEM!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...