søndag 20. mai 2012

APPS

Er du flink til å laste ned apper? Det er ikke jeg, men i dag har jeg lastet ned en collage maker app og har prøvd meg litt:-)Appen heter Picture Collage Maker Lite og er gratis. Dette er ikke ett redigeringsprogram, så du må redigere bildene i ett annet program. Kjekt å prøve noe nytt iallefall:-)

Da var det søndag og snart ny uke. Det er meldt sol, sol, sol og alle hjerter gleder seg. 

ha en flott ny uke!


2 kommentarer:

  1. En koselig blogg du har. Følger meg deg, men jeg vil gi deg et lite tips... Bloggen din er for brei, du burde lage den smalere. :-) ha en fin ny uke!

    SvarSlett
  2. Sikke en sød lille pige!!
    Ja vi glæder os til al den sol der kommer i denne uge ;o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...