tirsdag 8. mai 2012

KNAGGER

I dag har vi skikkelig høstvær, skulle ikke tro vi er i mai. Det regner og er kaldt, nesten så jeg vurderte å fyre i ovnen i dag. Da er det jo greit at det er nok å ta seg til inne, så jeg har ikke akkurat sittet å tvunnet tommeltotter:-)
Har lenge manglet ett par knagger på gangen, en til skolesekken og en til barnehagesekken. Da jeg så de kule knappeknaggene (heter det det?) fra HK Living første gang, fant jeg ut at de kanskje kunne brukes. 
En sort og en hvit av de minste ble med hjem, har jo ikke kommet opp på veggen enda... Kanskje jeg kan få mannen til å ordne det i kveld? De to største størrelsene var enda tøffere, men denne gangen måtte det bli de minste. 
Kanskje de større passer på soverommet?
ha en fin tirsdag, håper solen har tittet fram hos deg!

10 kommentarer:

 1. Heihei:)
  De knaggene er knallKULE!!
  Ønsker meg jeg og:)

  Ha en fin fin kvled ♥

  SvarSlett
 2. Å så heldig du er , Agnes, som har fått de kule knappeknaggene (kanskje de heter det, hi-hi)....

  SvarSlett
 3. Å dei knaggene er bare så flotte og stilige,sikkelig blikkfang på veggen det:)
  Ein fine kveld til deg!

  SvarSlett
 4. Kjempe kule!! :-) Er på jakt etter knagger jeg også...
  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Desse har eg og-ein stor, ein mellom og 3 små☺ Superkule☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. kjempe kule de der!
  Off for et vær det har vært i dag ja...
  krysse fingrene for at det blir bedre på søndag hvertfall :))

  SvarSlett
 7. Flotte knagger, skikkelig kule:)
  Her har det også vært surt, har faktisk fyrt i peisen de siste kveldene.
  Orker ikke sitte å fryse!
  Klem Veronica

  SvarSlett
 8. Gleder meg til å se de på veggen :)
  Kjempefine!
  Klem, Lillian

  SvarSlett
 9. De knaggene er hur fine som helst :)
  Jeg har sett på de selv.

  Fabelaktig kveld til deg, vakre!
  klemklem

  SvarSlett
 10. Disse var knalltøffe - hadde passet perfekt på barnerommene våre:)
  Takk for tips:)

  Ønsker deg en fin fin dag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...