onsdag 9. mai 2012

LEKETEPPE TIL BABY

God onsdag! Allerede midtveis til helg og tiden flyr. Det skulle rett og slett vært flere timer i døgnet, jeg er kanskje ikke den eneste som syns det?
Babyen nærmer seg 5 måneder og nye ting skjer nesten hver dag. Det siste nye er at det er gøy å høre sin egen stemme, og da gjelder det å skrike høyest mulig når hun skal "snakke." Hun er også mer opptatt av omgivelsene rundt seg og leker av forskjellige slag fenger bare mer og mer.
Derfor var det ekstra kjekt da det kom pakke i posten på lørdag og en av tingene var et leketeppe fra Lamaze. Det har blitt flittig brukt siden da og tenker babyen kommer til å ha masse glede av det framover.
Hun kan ligge lenge å leke og høre på musikken. Flotte farger og figurer som virkelig fenger oppmerksomheten hennes. 
Barn lærer helt fra de blir født ved å se, lytte, berøre, lukte og smake. Det er gjennom sansene at de begynner å forstå verden rundt seg.
Lamaze har prisvinnende leker som stimulerer barnas sanser. Noe som er viktig i utviklingsfasen. Trykk her for å se flere av de flotte lekene til baby og barn.
Lamaze-produktene har alle minst tre forskjellige sansefunksjoner, og barna kan ta på og utforske forskjellige materialer fra glatte, ru eller skinnende overflater til myke plysjoverflater.
Leketeppet som vi har vært så heldige å få har alle disse funksjonene. Det har også 2 valgfrie melodier som spilles mens bøylene beveger seg i en roterende bevegelse. Dette gjør at figurene beveger seg og gjør det spennende for babyen.
Er du på jakt etter ett leketeppe/aktivitetsleke til baby er dette teppet absolutt til å anbefale. Figurene som er festet med de gule stjernene kan lett tas ned og lekes med.

Nå er det en liten en som skal ha grøt, så jeg får heller reise meg og komme igang.

god onsdagskveld!

sponset innlegg

2 kommentarer:

  1. Så kjekkt leketeppe med så mange fine leker:)
    Fin kveld til deg!

    SvarSlett
  2. Da jeg hadde barn fantes ikke noe slikt, men mine barnebarn har hatt tilsvarende leketepper :) Flotte ting.
    Philippa er jo bare helskjønn!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...