tirsdag 8. mai 2012

LIVET I DET BLÅ HUSET...

... har fått eget domene; livetidetblaahuset.com. Har lenge tenkt å fikse mitt eget domene, men har vært redd for at jeg ikke skulle få det til;-) Ingenting å frykte, for det var enkelt. Når jeg får det til er det noe alle kan få til.


Finner du meg ikke bloggrollen din må du kanskje inn å forandre til www.livetidetblaahuset.com.
Da er det snart tid for å finne sengen, de to minste og jeg skal i barnebursdag i morgen:-)


ha en god natt!


3 kommentarer:

 1. Grattis :o)
  Så flott at du fikk det til. Noen ganger tror man ting er vanskeligere enn det egentlig er.
  Men tror faktisk ikke jeg hadde klart det :o)
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Hei Agnes :) Eget domene er kjekt, det har jeg hatt hele tiden. Og ikke trengte jeg å endre noe heller, du kom opp i bloggrollen min som før :) Heldigvis for det. Liker jo å lese om Livet i det blå huset :)
  Kos deg i dag.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. hei, så kjekt med eget domene, det er kanskje noe å tenke på .... jeg får deg opp i bloggrollen som før, og det er jo bra, vil jo ikke gå glipp av noe:-) klem Helen

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...