fredag 4. mai 2012

PÅFYLL

Herlig fredag folkens! 
Nå er det snart en uke siden jeg reiste hjemmefra grytidlig morgen på vei til mitt første bloggtreff. Det var definitivt verdt det, og det var så kjekt å treffe på alle de flotte bloggerene. Regner med at det ikke er siste gangen vi møtes;-) Flere skal jo på bloggtreffet i november - Førjulskos på Landstil.
Måtte bare vise dere ett bilde av vindmøllene vi har her på Jæren, klarte ikke la vær å stoppe og ta bilder. Er man blogger, så er man blogger;-) Ned med vinduet og noen bilder ble tatt en tidlig morgen før klokken var syv.
Endelig fikk jeg fylt på med litt av TineK keramikken. Nye kopper med striper trengtes, de knuses nemlig av å bli sparket ned fra hyllen og på gulvet av en liten barnefot, som følge av å sitte på skuldrene til pappaen;-)
Noen flere tallerkener ble det også med hjem.
Anita som driver Ølen Møbel hadde mye mer fra den nye keramikken, så neste gang jeg besøker den flott butikken blir det nok mer påfyll.Noen planer for helgen?

god fredag!

2 kommentarer:

 1. Bloggtreff er bare stas :)

  Fin fredag til deg og dine!
  Her skal jeg legge siste finpuss på kurset jeg skal holde i morgen *skrekkblandet fryd*

  Klemklem

  SvarSlett
 2. Nesten så eg skulle ønska at me tar turen i morgon også, hehe :) Det var så kjekt! Men trur ikkje økonomien min tåler det heilt enno. Enig i at den keramikken er berre topp!

  I helga skal eg slappa av, kosa meg, forhåpentligvis sola meg og rett og slett berre ha det godt :)

  Klem ELi

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...