torsdag 10. mai 2012

PROSJEKT; UTEROM

God torsdag! Sitter å samler inspirasjon til uterommet. Vi har flere prosjekter vi skal bli ferdige med til sommeren. Håpet er iallefall å bli ferdige før, slik at vi kan nyte godværet (?) mest mulig i sommer. Første prosjekt er å bli ferdige med maling av huset, ikke at det gjenstår så mye men det skal jo gjøres. Legge beleggningssteiner og lage bed rundt grillhytta, beise terassene og ikke minst fylle på med nytt i bedene og i krukkene.
Påfyll av nye planter og krukker er jo noe av det kjekkeste, derfor starter jeg i den enden:-) Ett nytt bambus tre kjøpt på Plantasjen venter å bli plantet i krukken fra samme sted. Da jeg så de flotte bildene hos Dagdrømmeren måtte jeg "bare ha."
Angrer på at jeg ikke kjøpte en til. Det er jo bare så typisk meg...
Nå skal jeg snart til legen med en vond skulder, har jo mistanke om at det er betennelse igjen.

ha en flott torsdag!

5 kommentarer:

 1. Eg ska ner t plantasjen idag, mye mulig det ramler en bambus i vogna da...hihi...
  Jeg er med i kundeklubben, og får klematis til 60 kr...kan ikke det tilbudet gå fra meg, elsker klematis♥ Håper skulderen din kommer seg snart, blir nok litt bæring på søndag vil jeg tro...:)) Har hengt opp plakat på butikken idag, og håper det kommer maaange! Har og fått ei t å steike/selge lapper...:)) Gleder meg :)

  SvarSlett
 2. Flott plante!! :-) Håper du blir bra i skulderen.....betennelse er noe dritt!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Bambus'en var kjempefin, Agnes. Spennende å se hvordan den blir utover. Vond skulder er vondt, det kan jeg skrive under på. God bedring. Jeg er også medlem av kundeklubben hos Plantasjen, så jeg vurderer også Klematis til 59,-. Det skal nok min slunkne lommebok stå over..
  Klem

  SvarSlett
 4. Bambus er bare sååå fint!
  Takk for link, snille du!
  Og masse god bedring med skulderen
  KlemKlem

  SvarSlett
 5. Så fint og dekorativt med bambus, den betongpotta var en lekker kontrast :)

  Takk for gode kommentarer inne hos meg, jeg har hatt det litt hektisk denne uken, men i dag har jeg fri og det skal jeg nyte. Blant annet ved å besøke din vakre blogg.

  Fin fredag!

  Her skal jeg overraske mannen med tapas og vin, når han kommer hjem sent etterpå :)

  Smil og fine tanker til deg-

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...