mandag 14. mai 2012

SMINKETIPS

Nå skal ikke jeg skryte på meg veldig mye bruk av sminke, men av og til er det jo kjekt å pynte seg litt ekstra. I en travel hverdag er det stort sett bare mascara som blir prioritert. Her for en stund siden var jeg så heldig å få prøve foundation fra Lancôme, Teint Idole Ultra. Tidligere har jeg brukt foundationpudder fordi jeg syns det fort har blitt så "maskeaktig" med vanlig foundation. Helt til jeg prøvde denne.
Enkel å påføre huden enten du bruker foundation - pensel eller fingerspissene og det verken føles eller ser maskeaktig ut. Og ikke minst blir resultatet jevnt.  Det aller beste er at den holder hele dagen og kvelden. 
Absolutt til å anbefales!

Mer enn 100 uavhengige kvinner har testet Teint Idole Ultra 24H og mener at den gir en behagelig følelse som holder hele dagen.
Lancôme har skreddersydd din nyanse til nettopp din hud. Last ned "Foundation Finder" - app'en her og finn den fargen som passer til nettopp din hud.
En ny foundation som holder like lenge som du gjør!
Ett lite tips herfra.


ha en flott ny uke!

Sponset innlegg

2 kommentarer:

 1. Jeg er helt "avhengig" av foundation :) Og mascara, samt eyeliner....
  Nå er kl. 02:02 og jeg får ikke sove. Tenker mye for tida, og det er ganske tøft.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Foundation er et must,denne såg jo god ut,har ein fra Dior no og synest ikkje den var så veldig så kanskje denne du viser er verdt å prøve neste gang:)
  Fin tirsdag til deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...