mandag 21. mai 2012

VI HAR LAGET BORD...

... på bestilling. Sofabord i størrelse 90*90 ble levert i dag. 
Vi har rett og slett prøvd oss på å selge bordene vi har i stua, og det er jo så kjekt når det kommer inn bestillinger. Neste prosjekt ut blir "eplekasser."
Bordet er beiset i drivved, men farge og størrelse er valgfritt.

Hva syns du?Denne gangen har vi satt føttene litt lenger inn under bordplaten, syns det ble finere slik.

Her har vi hatt rene sommervarmen og det er jo bare helt fantastisk. Energien stiger og lysten til å shine hagen er her. Nye planter og blomster skal fylles på og jeg har endelig klart å overtale mannen til å bygge lekehus:-))) Dessverre står det langt nede på listen, så krysser fingrene for at vi kan begynne på det før sommeren er over.
I morgen kommer en pakke i posten som jeg har ventet lenge på... Gleder meg!
flott ny uke!

6 kommentarer:

 1. Så flott bord,knallfint:)
  Jammen deiligt dette været,må nytes fullt ut!
  Fin tirsdag til deg!

  SvarSlett
 2. Heisann Agnes.
  Jeg gleder meg med dere! Veldig moro at dere får bestillinger. Jeg kunne faktisk ha tenkt meg et slikt bord selv jeg, men bor såpass langt unna at frakt blir voldsomt dyr... et sånt salongbord hadde vært stilig ved siden av møblene jeg har i stua mi....Været er upåklagelig nå, sola skinner og det er bare helt nydelig. Blir tur i skauen på meg i dag også, men skal til kontroll på sykehuset midt på dagen, så turen blir i kveld.... gikk to turer i går, så jeg er veldig fornøyd med meg selv. I tillegg er det siste kveld med Fruene på TV2....farvel til dem.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Steintøft bord!!!!

  Ha en fin dag

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 4. Super fedt bord!!
  Ja vi må ud og nyde det skønne vejr mens det er her. Håber at babyen har det godt på trods af vaccinen ;o)

  SvarSlett
 5. Er så knallfine de bordene altså!!
  Flinke dere er:)
  Og så utrolig gøy med bestillinger ♥
  Gleder meg til og se eplekassene!!

  HA en fin fin kveld i solen:)

  SvarSlett
 6. Så flotte bord dere lager:) Og ekstra gøy når dere får inn bestillinger:)
  Er veldig spent på eplekassene - jeg er nemlig på utkikk etter noen!!
  Klem Veronica

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...