mandag 25. juni 2012

BARNEROM

Sånn innimellom alt annet holder vi på med nytt rom til mellomste søster. Vi har delt av lekerommet, og mannen skal ha den ene delen til kontor og den andre delen blir barnerom. De siste ukene har hele prosjektet stått på stedet hvil, men håper at vi snart får gjort det ferdig. Gulv, tak og tre vegger skal males og en vegg skal tapetseres. Så er det klart for innflytting:-)
Jeg har som vanlig kjøpt hjem litt ting etterhvert, så noe er allerede på plass. Her er litt av hva jeg ser for meg skal brukes til innredning av barnerommet. Blir sikkert noen forandringer etterhvert:-)
Tror du ikke det kan bli ett koselig barnerom med disse tingene?

Nå er det leggetid for en trøtt baby og litt ryddings av huset.
Minner om give awayen min der du kan vinne ett par valgfrie designer solbriller. Har du ikke meldt deg på kan du gjøre det her.


ha en flott ny uke!

8 kommentarer:

 1. Det blir nok ett flott barnerom. Gleder meg å se, jeg trenger litt inspirasjon på den fronten framover. :)
  Ha ei flott ny uke. :)

  SvarSlett
 2. Blir nok helt herlig ♥
  Nyelige saker og herlig farge:)

  SvarSlett
 3. Så mye fint...wish I had a girl sometimes♥ hihi....

  SvarSlett
 4. Åh så mhye fint! Digger fargen og snedesign er bare elsk!

  Fin mandag og ukesstart til deg, kjære!
  Jeg er egentlig stuptrøtt etter en knallhard start på uken, det er ikke bare bare å være ny på jobb, men det er gøy. Ekstra stas er det å komme hjem til en bukett med roser fra mannen *smelt*

  klemklem

  SvarSlett
 5. Å dette rommet blir nok såå fint og dei tinga du viser var jo knallfine jo:)den rosa tolix krakken må du bare ha,hihi så skjønn:)glede meg til å sjå bilder når det er ferdig;)
  Klem klem

  SvarSlett
 6. herlige ting du har funnet til barnerommet til mellomsten, Agnes :)
  I dag har jeg hjulpet til å pakke og rydde hos min datter som har kjøpt hus :) Med tre små er det godt for de voksne å få litt assistanse :) Har vært på Ikea i kveld sammen med dattra mi og shoppa litt... Ikke så mye, men litt ble det jo i den blå Ikea-posen... Det skjer ikke at man går tomhendt ut derifra. --- og forresten.... jeg blanda datoer, så fredag 6.juli tror jeg blir perfekt for et møte :)
  Nå er det natta her også.
  Klemmer

  SvarSlett
 7. det blir nok ett superfint rom det ja:) elsker sengehimmelen!:)) å bambiene å fuglene:)

  SvarSlett
 8. Helt etter min stil! Er disse fargene vi har på jenterommet. Har også Bambi lampen (som ikke har kommet opp på veggen enda) og plakater fra Snedesign. Titt gjerne innom bloggen min for å se bilder fra jenterommet:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...