onsdag 6. juni 2012

BEN & JERRY

Ben & Jerry åpner Scoop shoppen sin på Kvadrat torsdag 7. juni, men i dag er det forpremiere og prøvesmaking. Jeg er så heldig å ha vunnet en slik prøvesmaking hos den flotte bloggeren Dagdrømmeren, så da tar jeg med meg mannen. Tusen takk Tonje! Gleder meg, og det er visst flere andre bloggere som også skal. Kan bli rene bloggtreffet dette:-)


Nå skal babyen og jeg ut en tur, nydelig vær i dag.
ha en flott onsdag!

2 kommentarer:

 1. Heldige deg :)
  B&J har såå god is, min favo er Fish food - såå godt!

  Fineste onsdagen til deg. Her på fabelaktigåsen skinner solen og Nala og jeg sitter ute og koser oss.

  Solklem

  SvarSlett
 2. Savnet deg der Agnes, så deg ikke! digg is, smakte altfor mage sorter ;P

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...