fredag 29. juni 2012

GLEDER...

Her for en stund siden var jeg inne på nettsiden til Bogleder og fant de søteste pappkoppene, tallerknene og serviettene. Ikke mange dagene etterpå ringte telefonen og en hyggelig dame spurte om jeg var hjemme. Hun ville komme å levere varene jeg hadde bestilt på døra, snakk om service! Da jeg senere på kvelden skulle se på herlighetene, oppdaget jeg at koppene manglet. Sendte en epost for å høre om de var utsolgt, men det var de ikke. Hun skulle igjen komme på døren å levere... Ett par dager senere kommer den hyggelige damen med en ny pose, og her var koppene. MEN det var ikke bare det som lå i posen, to pakker med servietter og en liten tavle. Overraskelsen var stor og jeg ble helt overveldet, mistet rett og slett "munn og mæle" hi hi.
Tusen takk igjen til damene fra Bogleder, rene hverdagslykken dette her.
Trenger du påfyll av pappkopper, tallerkener og servietter eller bare har lyst til å snope deg noe fint, ta en titt her. Bor du i nærheten av Lye, Nærbø eller Kverneland og kan hente varene på ett av disse stedene får du 20 % avslag.

Vil også minne om give awayen min der du kan vinne ett par valgfrie designsolbriller fra LensWay, har du ikke meldt deg på kan du gjøre det her.

super duper helg til deg!

4 kommentarer:

 1. Virkelig sommerlekre saker. Her har du vært heldig, ja. :)

  SvarSlett
 2. Sjelden jeg synes papp er vakkert, men disse var da usedvanlig flotte Agnes :)Og for en service :) her er det fotball på tv, så tidlig kveld. Klem

  SvarSlett
 3. Så fine de var ♥
  Og for en service ja, det er herlig det:)
  Jeg fikk tak i flotte prikkete papptallerkner og servietter til 10,- pakken på Kremmerhuset, da blir jeg glad, hihi:)
  Er så kjekt med papp i sommer:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Det kan man kalle GOD service. Fikk jammen lyst til å handle hos den snille snille damen .)
  Nydelige kopper og servietter. En herlig smak av sommer:)
  Ønsker deg en strålende helg
  KLem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...