tirsdag 12. juni 2012

HVITT

Blir visst en del hvite innslag her på bloggen. Et av mitt favorittsnop er Walters Drasjé, har du smakt disse? Ikke? Da bør du prøve, men pass på! Vanskelig å stoppe når en først har stappet den første i munnen;-))
Skål fra Madam Stoltz kjøpt på bloggtreffet.
Tips; Ta to poser for kr 30,- på Coop Obs!

Nå er vi snart på vei ut av huset for grilling i barnehagen. En litt utolmodig mellomste søster har allerede spurt mange ganger om når vi skal gå:-)

ha en flott tirsdag!


PS! I dag kom det en hvit herlighet i posten, gleder meg til å vise dere.

3 kommentarer:

 1. Eg har faktisk aldri smakt de men får prøve eingang,lekkert at de var kvite:))fine til pynt!
  Kos dere på grilling i barnehagen,skjønner at ho blir utålmodig når det skjer noko kjekkt:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Effektfulle og fine bilder :)

  Fin tirsdag til deg! Jeg svever i en lykkesky i dag, for i dag fikk jeg vite at den jobben jeg har hatt lyst på åh så lenge er min! JUHU! Kan ikke røpe hva det er ennå, men det er definitivt i min gate! YEAY!

  Klem & smil

  SvarSlett
 3. Heipådeg! :)

  Kjempeherlig blogg du har. Glad jeg fant veien hit. :)
  Leire Bilder. Følger deg gledelig videre.

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...