søndag 24. juni 2012

ST. HANS FEIRING

Her har det ikke vært den store St. Hansfeiringen i dag, men vi har kost oss sammen her hjemme med god mat , jordbær med fløte til dessert, pepsi max i glasset og masse snop i skålen. Det har regnet i hele dag, så jeg må innrømme at jeg er glad vi ikke hadde noen spesielle planer. Av og til er det kjekt å bare være familien samlet og ta livet med ro og kose seg. Stearinlysene har vært tent hele kvelden og det minner faktisk litt om høst.
Fineste blomstene på bordet fra ungene til mammaen på bryllupsdagen:-)
Jammen meg kom ikke mannen også med en bukett... Rene luksusproblemet for øyeblikket, hvor skal jeg sette alle bukettene;-)) Min mor og en veninne kom også med hver sin bukett...
Tusen takk til alle sammen!
Har du hatt en flott feiring?
Nå skal denne mammaen forhåpentligvis snart i seng, litt travelt om dagene og da er det godt å få lagt seg selv på litt lading.

ha en god natt da!

Tusen takk for alle kommentarene på innlegget under - you are the best!!

3 kommentarer:

 1. En inspirerende blogg du har :)

  Ønsker deg og familien en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Me gjorde som dere og holdt oss heima,hadde så liten lyst å gå ut og siden minstemor lekte så kjekkt med duplo så blei me heima:)
  Flott du hadde dekka og så kjekkt med alle bukettene,ikkje alltid lett å plassere når det er fleire men så kjekkt å ha allikavel:)

  Fin søndag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Deilig å kose seg hjemme da. Heldige du, som har fått så mange fine blomsterbuketter, helt sikkert vel fortjent!
  Min st.hans ble feiret i bil... dvs. jeg kjørte følgebil på sykkelritt i 15 timer... høres kanskje kjedelig ut, men jeg er veldig sykkelinteressert, så da er det gøy! Blir tidlig kveld her, er sliten nå.
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...