mandag 18. juni 2012

UTFORDRING; BORDKORT

Små øyeblikk med cams har en utfordring som går ut på å vise bordkort som vi selv har laget. Siden jeg syns utfordringer er så kjekt slenger jeg meg på denne også. Denne gangen med bordkortene fra babyen sin dåp.
Helt enkle, laget av snop i hvitt og lys rosa, cellofanpose, rosa bånd og hvitt trehjerte.

Navnet ble skrevet på med Dymoen.


For flere flott bidrag eller delta selv, klikk her.

Da var det mandag og ny uke. Jeg skal lage hjemmelaget rabarbrasaft i dag;-))

ha en flott ny uke, klem!

4 kommentarer:

 1. Å dei var jo superskjønne,så enkelt og så flotte,et knalltips eg skal ta med meg:)
  Overlevde heldigvis tannlegetimen,for det var ikkje akkurat festlig,men eg hadde kun 3 hull og blei ferdig idag,lykke men eg kunne kjøpt ein Tolix stol for summen eg betalte der men som Milla sa at eg og måtte jo få ein premie siden eg hadde vært hos tannlegen så kanskje det bør bli min første tolix stol:)

  Fine ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Gøy med utfordringer. Lykke til!
  Selv er det så lenge siden jeg har laget bordkort, at jeg ikke har gode bilder av dem.

  SvarSlett
 3. Rett og slett ett herlig bidrag :)

  Fin start på uken, håper din mandag er fabelaktig.

  klem

  SvarSlett
 4. Nydelig! Tusen takk for at du deltar i utfordringen min :)
  Ha en fin tirsdag videre :)
  Klem Camilla

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...