fredag 6. juli 2012

DET SPIRER OG GROR

Når du leser dette innlegget (planlagt ja;-)) sitter babyen og jeg på flyet til Oslo. Forhåpentligvis slipper de andre ombord å bruke soviro;-) Det skal bli så deilig med en miniferie, der "ta ting som de kommer" blir satt i fokus. Ingen jag og mas, men masse besøk på uteresturanter, shopping på Granit og forhåpentligvis sol og sommer.
Hortensiaen blomster med de vakreste blomstene og denne ble i en lys lilla farge. Flere nye knopper, så forhåpentligvis kommer denne til å pynte opp lenge. Må jo bare ikke glemme å vanne nå som vi har så flotte dager.
Bambusplantene begynner også å få litt størrelse og det går visst fint an å ha de i krukker før de plantes ut til høsten. Blir spennende å se hvor store de blir etterhvert.

Da blir det nok en liten mini ferie her på bloggen, men instagram blir nok oppdatert. Du finner meg om du har lyst på livetidetblaahuset.


PS! Noen som vet om det er noen som selger lys rosa tolix krakk (den laveste) i Oslo-området? Skulle så gjerne ha hatt en med hjem til mellomste datter sitt rom. Legg igjen en kommentar om du vet:-))


ha en flott helg!

3 kommentarer:

 1. Dere må kose dere så masse i Oslo nyt livet og så håper eg det blir flott vær i helga på dere:)
  Håper du får tak i den rosa tolix krakken:)
  Klem fra Lillian:)

  SvarSlett
 2. Hortensia er nydelig, liker godt den blå jeg også. God tur til Oslo. Vet desverre ikke om noen som har rosa tolix stol, håper du finner den.

  SvarSlett
 3. Kose dere i hovedstaden,
  stikk innom Zanz på lillestrøm, de har det meste :)

  Endelig fikk jeg tid til en bloggrunde, tar på med ferie gitt. *fnis*
  Fin lørdag, søte!
  Her skal vi ta med senga ut i stua og bare kose oss.
  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...