søndag 8. juli 2012

HJEMME IGJEN

God søndagskveld! Da var vi hjemme igjen etter en helt fantastisk helg i hovedstaden. Kunne godt ha hatt en dag til, men du og du så herlig det var å komme hjem igjen til de to eldste. Pakkesanger til både de og mormor som har vært barnevakt var jo ett must:-) 

Vi har kost oss med god mat, shopping og rett og slett tatt livet med ro. Trengte å lade batteriene, selv om jeg føler meg ganske flat akkurat nå;-) Det tar på med 7 timer i bil både for liten og stor, men vi har hatt noen gode stopper langs veien. Og babyen har bare vært så utrolig snill hele turen.
Kameraet var med i stellevesken hele tiden, men det ble nesten ikke brukt. Derfor har jeg ikke så mange bilder å vise, men litt fra Instagram da.
Været var ikke helt på vår side i Oslo, men på veien hjem var det sol og sommer. På den ene stoppen vår satte vi oss ned i gresset og babyen fikk prøve seg med nakne tottelotter i gresset for første gang. Stor stas;-) Som dere ser ble det jo litt shopping også. Handlekurven på Granit ble fyllt opp selv om de var utsolgt for flere av tingene jeg hadde på handlelisten. En gave fra mannen fra butikken med de brune papirposene ble også med hjem:-))

Nå er det snart tid for sengen, må få meg noen timer på øyet før det blir opp og hopp igjen i morgen.
1 uke igjen til mannen skal ha ferie, og det skal bli DEILIG!!!

ønsker alle en flott ny uke!

3 kommentarer:

 1. Virker som dere har hatt en herlig tur tross været:)

  SvarSlett
 2. Ha en flott sommer!! Kom gjerne innom å delta på min sommergiveaway! :-)

  SvarSlett
 3. Så herlig med Oslo-tur da. Og heldige mannen din som fikk så fin pakke


  Ha en fin mandag. Klem fra Lottemora

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...