onsdag 4. juli 2012

LITT STOLT...

... og selvfølgelig ydmyk. Det er slik jeg føler det akkurat nå. Da vi startet firmaet og bestemte oss for å prøve å se om vi i det hele tatt fikk inn noen bestillinger på bordene våre, hadde vi aldri noensinne trodd  at vi skulle få solgt så mye på så kort tid. På knappe to måneder har vi solgt 7 "eplekasser," 4 sofabord, 2 kjøkkenbord med benker, 1 spisebord med benker og 1 tv/stereobenk.
Den siste bestillingen vi fikk inn var stuebord, spisebord med to benker, tv/stereobenk og kjøkkenbord med to benker. De ville ha samme stilen på møblene i stua og på kjøkkenet, og de valgte OSS! Jeg må ærlig innrømme at jeg føler meg både stolt og ikke minst ydmyk over at noen liker det vi lager og at de i tillegg stoler så mye på det vi gjør at de bestiller en tvbenk, som vi aldri har laget før.
Nå står tvbenken å tørker etter siste strøk med lakking og møblene skal hentes i morgen. Kjenner litt sommerfugler i magen, tenk om de ikke liker det? Spennende spennende, men krysser fingrene for at de blir like fornøyd som oss.
Nå er det bare to dager til babyen, mannen og jeg setter nesen mot Oslo og med på turen blir ett bord som skal leveres. Jeg gleder meg og kjenner at det skal bli deilig med en liten miniferie med avslapning, kos og shopping.
I dag har ikke bildene noe med teksten, men måtte bare vise dere denne herligheten jeg fant i dag på butikken. Sirup med sjokoladesmak, en favoritt i kaffelatten for en sjokoladeelsker!


fin fin kveld til deg!


9 kommentarer:

 1. Så utrolig bra, Agnes, at dere får så mange bestillinger!! Ikke rart, så kule ting dere lager. Gleder meg til å få bordet mitt på fredag :)Og ikke minst å møte deg :)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så gøy at dere får bestillinger, og ikke mist kjempe tøft av dere å hoppe i det å lage møbler på bestilling :-) Jeg likte også møblene dere har lagd til dere selv kjempegodt :-) Klem Ranveig

  SvarSlett
 3. Dokke e jo bare kjempe flinke og møblene unike så dette går nok bare ein vei :))
  Du sjekk ut denne linken: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=personalized+stamps&_sacat=See-All-Categories

  Her kan en bestille egne stempler med eget design og tekst, kult å stemle kasser og bord med, tenkte eg sko prøva hvertfall :)

  Masse god tur t oslo, og kooos deg på Granit♥ Misunelig :))

  SvarSlett
 4. Blir så glad på deres vegne,så kjekkt å få så mange bestillinger og eg er så sikker på at de blir kjempefornøyde:)
  Klem

  SvarSlett
 5. så gøy !! Gratulerer og all grunn til å være stolt:)
  Vil gjerne se noe av det dere lager, har du noen innlegg om det her så kan jeg søke litt?
  Lykke lykke til:)
  Klem Monica.

  SvarSlett
 6. Så utrolig GØY:)
  Og jeg skjønner det godt, de er knalltøffe disse møblene dere lager ♥
  Må jo snart finne på et firmanavn dere nå, hvis dere ikke alt har et:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 7. Kan skjønne det, møblene dere lager er råflotte! skal klikke meg inn på andre siden og se om du har lagt ut bilder av stereobenken :)

  God tur til Oslo!

  SvarSlett
 8. Den TV benken er jo berre stein tøff! Venter berre på rett tidspunktet å lansera den for min betre halvdel :)

  Klem Eli

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...