tirsdag 31. juli 2012

NÅR DET REGNER UTE...

... må vi jo kose oss ekstra inne. Tente lys, herlig te fra LØV, litt chips i skålen og OL på tven. Godt å bare ta livet med ro om kveldene. På mandag er det jobb igjen for mannen og mellomste datter begynner i barnehagen igjen. Skal bli litt godt å komme tilbake til hverdagen.


Skjærefjøl i bambus fra Søstrene Grene, 2 Manoskåler for 199,-, lysestake fra Ferm Living og M mugg med lokk fra Arne Jacobsen ble med hjem fra Danmark.


Må alltid ha melk i earl grey teen;-)


Små mugger til melk får jeg liksom ikke nok av, selv om vi skjelden bruker de;-) Enklere å gå i kjøleskapet å ta fra melkekartongen. Så strengt tatt hadde jeg ikke brukt for denne M muggen, men du vet; måtte bare ha den!

Krysser fingrene for opphold i morgen, MÅ bli ferdig med malingen av huset. Fortsatt gjenstår det litt småplukk, men når det er ferdig blir det beising av terasse. Det gleder jeg meg til. MEN, først håndballkamp på tven i morgen formiddag.


ha en flott kveld!

7 kommentarer:

 1. Koseligt♥ Flotte ting du har kjøpt deg!

  SvarSlett
 2. Så fine nye ting ♥
  Danmark er kult assa:)
  Blir nok litt godt med hverdag igjen ja... gleder meg jeg og:)

  SvarSlett
 3. Elsker dine sort/hvite ting. Supre ting du har handla i DK :) Er det ikke slik da, at 90% av det vi handler er unødvendige ting? Har bestemt meg for å ikke handle på en stund, så får vi se da, hvor lenge denne stunden varer....
  Klem

  SvarSlett
 4. Fine bilder!
  Her har jeg også begynt opptrappingen til høst og jobbstart.. og som du sier,- hverdagen er ikke så dum den heller. Men en god kopp te er heller ikke å forakte.. Her går det i Pukka sin Harmonize :)
  Ha en fortsatt fin uke!
  Hei fra Eva

  SvarSlett
 5. Dejlige billeder. Jeg elsker altså Arne Jacobsen kopperne - de er så coole ;o)

  SvarSlett
 6. Den muggen med melk, den har jeg også ;)
  Såå vakre bilder! Jeg vil komme på te hos deg *knis*

  Her i Oslo skinner solen og jeg gleder meg til grilling på terrassen i kveld. Håper du får en fin onsdag!
  klemklem

  SvarSlett
 7. Kjempeflott blogg du har her!! Deg vil jeg gjerne følge,har lagt deg til min blogg:)Kjempefine ting du har kjøpt deg:)Klem lille meg

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...