mandag 16. juli 2012

TOUR OF NORWAY FOR KIDS

I går var vi i Egersund på Tour of Norway for kids som var kjempegøy for både liten og stor. Det er andre året storesøster deltar og første året for mellomste søster. Det var nesten 600 små og store som deltok, så det var ganske folksomt. Heldigvis holdt været seg helt til slutt, men da skal jeg love deg at det datt ned.


Storesøster syns ikke det er kjekt i det hele tatt når mammaen kommer med kameraet i tide og utide, og det er iallefall ikke kjekt når hun legger ut bilder på bloggen. Det må en jo akseptere.

Alle som deltok fikk t-skjorte og fine premier. Mellomste søster måtte jo innvie drikkeflasken med det samme;-) Etterpå var vi på kinarestaurant og spise god mat. En kjekk dag sammen med de små.

I dag blir det bursdagsfeiring for eldste datter sammen med familien. Tror rett og slett det blir grilling på menyen, etter ønske fra bursdagsbarnet selv. Her regner det, men jeg har en plan på hvor vi skal sitte å spise;-) Kommer nok bilder etterhvert.

ha en flott mandag!

5 kommentarer:

 1. Så kjekt med Tour for Kids :) Me var berre heime og sløva, dvs at papsen var ute og sykla ein av sine looooonge treningsturar, så det er vel rett å seia at eg og gutane var heime og sløva...

  Ja her regnar det i dag, eg er aleine på jobb denne siste veka og har veldig lite på tapetet, så då vert det tid til litt bloggsurfing innimellom :) Ha ei god bursdagsfeiring!

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Tour for Kids er kjempegøy! Fine bilder. Mine barnebarn var med alle tre, da det var Tour for Kids i Hønefoss tidligere i sommer. Jeg har hatt en super helg, titt gjerne innom og se hva jeg har gjort, i innlegget "Friluftshelg" :)
  Nå skal jeg ut og gå Eggemo-mila i skinnene sol! Kos dere med bursdagsfeiring i dag.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Sikke nogle herlige billeder!! Det lyder til at I havde en dejlig dag.

  SvarSlett
 4. Å det hørtes kjempekjekkt ut,faktisk første gang eg har høyrt om det,må jo være et superflott arrangement å være med på:)
  Fine bilder og så stilige t-skjorter de hadde på seg:)
  Lykke til med bursdagsfeiringa idag;)
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian:)

  SvarSlett
 5. Har du sett på sjarmtrollet.
  Fantastiske bilder og aktivitet.
  Skapte nok mange fine øyeblikk.
  Ha en fin ny uke.
  Klem fra karianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...