søndag 1. juli 2012

UT PÅ TUR MED BABY; DEL 2

1. juli i dag og noen av dere har kanskje startet ferien? Ferietid er ofte reising, og mange ganger med fly. Når jeg skal ut å reise med de små, er det viktig at ting er praktisk og enkelt. Fredag neste uke reiser jeg og babyen til Oslo med fly og jeg må ha med barnevognen. Nå har det jo blitt så strenge krav til hvordan en skal pakke vognen. I den forbindelse har jeg kjøpt meg en PramPack. Denne er laget av Stokke i samarbeid med Norwegian. Prampacken er den eneste godkjente måten å pakke vognen hos Norwegian. SAS som vi skal fly med, vet jeg ikke hvilke regler har, men det er uansett utrolig kjedelig å komme fram med en skadet vogn.
Måtte prøve den ut her hjemme, sånn at jeg ikke ble stående på flyplassen å stresse;-) 
Prampacken passer de fleste typer barnevogner, er du i tvil om den passer din kan du trykke her
for å sjekke. Passer visst nok til flere typer tvilling/søskenvogner også. Passer fint, siden vi nettopp har kjøpt oss en ny Mountain buggy duo til ferien. 4 åringen gidder ikke gå og mammaen orker ikke sutringen det medfører;-))

Da jeg kjøpte ny vogn til babyen, ville jeg ha en form for ståbrett og valget falt på Freerider. Freerider er Mountain buggy sitt eget ståbrett, men passer til andre barnevogner også. Det geniale med denne er at den enkelt kan gjøres om til sparkesykkel. Mellomste søster har brukt den en del, men kanskje ikke så mye som jeg hadde trodd.
Ett lite tips herfra. Når en reiser sammen med små barn blir det alltid nok av ting og tang en må dra med seg, så da gjør det ikke noe at ting er mest mulig praktisk.

flotteste søndagen! 

3 kommentarer:

 1. Så utrulig praktisk det såg ut,jammen så kommer det masse nytt på markedet som ikkje var når mine var små,er så masse stilig design og farger,er jo kjempebra at det er så masse å velge mellom nå av alt muligt:)
  Tenk at det er allerede juli,tida går fort;)
  Fin søndag til deg!
  Klem fra Lillian:)

  SvarSlett
 2. Aha.... NÅÅÅÅ vet jeg hva Pram Pack er :)
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Hva jeg lærer *ler*

  Etter en slitsom uke, har jeg endelig overskudd til å besøke deg. Nå skal jeg oppdatere meg på hva du har holdt på med i det siste :)

  Fabelaktig søndagskveld og fin ukesstart til deg, søteste!

  Smil&klem
  -Maia

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...