lørdag 7. juli 2012

VI KOSER OSS:-)

Innom en liten tur for å ønske alle en riktig god lørdagskveld. Vi koser oss skikkelig her i Oslo og jeg kjenner at batteriene igjen blir ladet. Nå sover babyen, mannen ser film og jeg blogger hi hi. I går var jeg så heldig å få møte Marit med bloggen Marits hverdagsgleder. Vi koste oss så at det ikke ble tatt ett eneste bilde, kameraet kom rett og slett ikke ut av vesken. 3 timer med god mat og skravling - tusen takk Marit for ett kjekt møte:-))

I dag har vi vært på Granit og jeg gleder meg til å vise dere hva som ble med i posene, men typisk var de utsolgt for en del av tingene jeg hadde på handlelisten.
Jeg har også vært så heldig å få en fab gave fra mannen - weeeee me love it!

Kule kleshengere og hvitt tv, disse to tingene kunne jeg godt tatt med fra hotellet. Ben & Jerry`s fra Deli de Lucaen rett over gaten, farlig nærme...

I morgen går turen hjem igjen og det skal bli deilig å komme hjem igjen til de to eldste barna. Vet at de koser seg masse masse hos mormor, så da er det jo litt enklere å kose seg selv.

ha en flott lørdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Så herligt å nyte turen i Oslo,gleder meg slik til å sjå kva du har kjøpt,spent på om du fekk tak i den rosa tolix krakken og:)
  Kos dere videre:)
  Klem fra Lillian:)

  SvarSlett
 2. Herlig med en Oslotur innimellom :)
  Det hvite tv kunne jeg godt ha tenkt og tatt med meg hjem ja.
  Ha en fin søndag
  KLem

  SvarSlett
 3. Hei Agnes. Kjempekoselig å møte deg og familien din. Nesten latterlig at to bloggere ikke tar et eneste bilde, men det betød jo at vi hadde det kjempekoselig og "glemte" oss :))
  Gleder meg til å se hva du handlet på Granit.
  Klem

  SvarSlett
 4. HvaHvaHva har du fått av mannen, veldig spennende LV eske der!!! Herlig at dere koser dere på tur :)


  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...