mandag 20. august 2012

6. KLASSE OG BOKBIND

I dag har storesøster startet i 6. klasse, bare to år igjen så er det ungdomsskolen. Hjelpes meg, hvor blir tiden av? Skolestart er kjekt. Nye klær og sko, kanskje noen nye lærere og ikke minst utrolig kjekt å møte igjen alle vennene. Det som ikke er så kjekt er alle bøkene som ligger i ranselen å venter på bokbind... Har tatt meg selv i nakken denne gangen, så alle bøkene ligger fint stablet på kjøkkenbordet ferdige!
Det er ikke lenger Hello Kitty eller Diddle som gjelder, nå er det gråpapir! Passer jo meg utmerket og kan godt forstå at det er kulere å dekorere sine egne bokbind.
Bitte bitte litt måtte jo mammaen blande seg inn hi hi. Det er tross alt jeg som har stått med den hyggelige jobben. Washi tape isteden for etikett, syns det ble kult jeg og det gjorde også 6. klassingen. 
Syns igrunnen det er ganske greit at jeg fortsatt bare har ett barn på skolen;-)) 


Topp fra Chillnorway, bukse Diesel og sko Converse.

Klar for å gå i dag tidlig og hadde absolutt ikke tid til at mamma skulle ta bilde. Rett og slett tommel ned;-)


beste mandagen!

6 kommentarer:

 1. Hihi det verste eg gjer er å ta på bokbind,huff eg uffer meg nesten og det blir ikkje det vakreste heller når det er tatt på:)
  Så fint med gråpapir og teipen:)
  Kjempefin jente med flotte klær!

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Huff ja, aner ikke hvor mange bøker jeg har satt bokbind på opp igjennom tidene, med 3 egne barn, stebarn og det som hører med. Men det er jo litt hyggelig å tenke tilbake på nå da, så kanskje du også gjør det om noen år :) hi-hi.
  Frøkna's bøker er jo riktig så lekre da, med mors "innblanding" :) Og for en stilig skolejente da gitt! merkekledd fra topp til tå, skikkelig stilig.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Å - jeg er så enig - bokbind er lekser for mor. Med to skolejenter er det en hel jobb - hater det :) ha ha
  Men heldigvis bare en gang i året - og lekkert ble det hos deg. Jeg har ikke begynt...

  Fiiin skolejente!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. flott skolejente du har! Årene flyr ja, synes det er så rart at begge mine små er skolebarn nå:))

  Det ble knallfint slikt! Dekorativt og flott!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Ønsker deg en fin ny uke
  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. Hihi, nei hun ville nok helst komme seg avgårde ser det ut som :)
  Hater å legge bokbind, men er bare å brette opp armene.....Har heldigvis et par dager til og motivere meg, ungene har ikke fått utdelt bøkene ennå. Er mye slike "bli kjent dager" nå sm di har begynt på ungdomsskolen :)))

  Stilige solbriller kom til meg i posten her om dagen...Og igjen, tusen tusen takk for den flotte premien.
  Dessverre var det flere her i huset som likte solbrillene. Emilie var snar og ta dem i bruk. Ikke bare enkelt med 13-åringer i huset....Må nok dessverre dele de med henne :o)))
  Ha en fin dag. KLem

  SvarSlett
 6. Ja, årene går unna!!
  Jeg har en gutt som starter i 6 klasse og en jente som skal opp i 10 ende!!!
  Gråpapir på jenta hos meg også, og veldig lurt å pynte opp med så flott tape!!!
  Takk for tips!!
  Heidi :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...