lørdag 18. august 2012

A - B - C...

Alfabetet og bokstaver generelt er veldig populært hos mellomste søster. Da jeg fant barneservise i melamin fra Design Letters av Arne Jacobsen i Danmark måtte vi så klart kjøpe det. Det eneste skåret i gleden var at alle steder var de utsolgt for bokstaven H. Eller det vil si, porselen koppen med H, her nyttet det ikke å komme med plastkoppen;-) Babyen fikk sin P og storesøster sin V, så får vi håpe at jeg snart finner mellomste sin H. 
Eskene til tallerknene har jeg ikke kastet enda. Fikk plutselig en ide om hva de skal brukes til;-)

Nå skal vi snart ut å prise og pakke ned masse ting som jeg skal ha med meg på garasjesalg i morgen. 
Vi er 4 stk, blant annet Meaningmoon.

fin fin lørdagskveld!

5 kommentarer:

 1. Hei skjønne deg:)
  Det er så fine dei tallerkene og krusene:)
  Me holder på å rydde ut av bodene for å pusse opp og skulle visst hatt et garasjesalg,det samler seg alt for masse!
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Fineste koppene dette! - Jeg har akkurat klikket hjem en bestilling selv, klart barna må ha hver sin kopp:)
  Nå gleder jeg meg til å se hva du skal gjøre med eskene de kom i:)
  Gratulerer med ny header også- veldig fin!!
  God helg videre til deg, klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Håper det går kjapt å finna H :-)

  Garsjesalg og greier, så spennande. Det kunne nok me også hatt, hjelpe meg som ting hopar seg opp. Kanskje like greit at me ikkje har allverdens med lagringsplass, for til meir graps hadde me vel tatt vare på.

  Lykke til med salget i morgon!

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. Så fine ting, Agnes. Lykke til på garasjesalget :) Der hadde det vært gøy å vært, men litt for langt for meg. hi-hi,
  Klemmer

  SvarSlett
 5. De er så KULE:)
  Du finner nok en H etterhvert ♥
  Så gøy med garasjesalg - lykke til:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...