onsdag 8. august 2012

IKEA 2013

I dag har jeg vært på Ikea Forus på lansering av den nye Ikea katalogen. Mange Rogaland bloggere hadde tatt turen, alltid like kjekt å treffe på nye og kjente fjes. 
Først var det litt informasjon om nyheter og stiler som kommer.
Her den nye katalogen:-)
Temaet er SKAP FORANDRING og forandring liker vi jo.
Ikea hadde disket opp med masse godsaker og det ble også WORKSHOP for de som ville være med på det. Her var det ikke så aktuelt siden babyen var med på lasset (ikke at jeg hadde vært med uansett;-)  Er ikke slik krativ anlagt i det hele tatt:-(


Ja, har spurt om lov til å legge ut bilde av søtnosen til høyre;-))


Det var både små og store blandt rogabloggerene som møtte opp;-) Babyen her sammen med den nydeligste jenta til Hilde med den flotte bloggen Feien og fjong.


Har sittet å bladd litt i katalogen og allerede er det flere ting som må settes på ønskelisten;-) Likte godt Härnösand - serien, men i Olstorp mørk grå. 
Har du sett den nye katalogen?
Kjekt med inspirasjon.
Nå skal jeg titte litt mer i katalogen før det er kveld.

fineste onsdagskvelden!

11 kommentarer:

 1. Sikkert veldig gøy å være med på. :) Mye lekkert og rimelig.

  SvarSlett
 2. Så gøy, vi får glede oss til å se IKEA nyheter.

  SvarSlett
 3. Mye lekkert i den nye katalogen ja...
  klem

  SvarSlett
 4. Så kjekt å treffe deg i dag :)
  Fine bilder du har tatt...
  Jeg har også bladd i katalogen og jammen er det ikke kommet ett par nye ting på ønskelisten ;) Bombe!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Hei Agnes :) Har meldt meg på Ikea bloggtreff via NIB, så jeg har ikke sett katalogen enda. Fikk mail om at du har lagt igjen kommentar hos meg, men den er ikke kommet inn på bloggen, såvidt jeg kan se... hm... merkelig... Noe rart har skjedd...jeg svarte deg på mailen, Agnes. Ville vært koselig om vi får til noe når du skal til Oslo igjen om 4 uker :))

  Jeg kjørt faktisk gjennom Sandnes i går... men vi skulle kjøre helt fra Bergen, via Stavanger, hele kysten og hjem på en gang, mange mange timer i bil, så hadde ikke mulighet til kontakt / treff. Det får bli en annen gang når jeg er på de kanter :)
  Reiser avgårde igjen i morgen og blir borte noen dager, men er snart tilbake :) Klemmer

  SvarSlett
 6. Så koselig, skulle gjerne ha vært sammen med dere. Men jeg har ikke følgt helt med for tiden så når jeg fant det ut var andre planer allerede lagt.
  Koselige bilder.

  Klem

  SvarSlett
 7. Hvor ser det fint og hyggeligt ud. Dejligt at I alle havde en god dag.... Glæder mig til kataloget lander i min postkasse. Jeg er sikker på at det er fyldt med gode sager.

  SvarSlett
 8. Åå det såg så kjekkt ut,heldige dere som bur så nærme og,no gleder eg meg til katalogen kommer i postkassa:)finner sikkert masse eg har lyst på:)
  Skjønne jenter:)
  fine torsdag til deg!

  SvarSlett
 9. God morgen:) Herlig med litt forandring... Jeg har ikke sett den nye katalogen. det blir jo spennende! Takk for koslig hilsen hos meg:) Ha en fin dag. Klem lille meg

  SvarSlett
 10. ÅÅÅååå dere er så heldige som har Ikea i nærheten.
  ELSKER Ikea, er så masse fint der. Men jeg må nok nøye meg med å dra dit kun i somerferien, siden det er 50 mil til nærmeste butikk. Men da er jeg innom minst 3 ganger på en ferietur :))
  Har sendt mail til Lensway, så nå blir det vel lekre solbriller på meg snart...Gledes :)
  Ha en flott dag
  KLem

  SvarSlett
 11. Så fantastiskt, finns det en Härnösand-serie =) Det är därifrån i Sverige jag kommer, må självklart se vilka typer möbler det er! Spännande med ny katalog och glädjer oss till nya fina möbler från dig =)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...