tirsdag 21. august 2012

NOEN MORNINGER...

... er bedre enn andre. I dag var en slik god en:-) Mellomste søster og jeg koste oss med cornflakes, vaniljeyoghurt, blåbær og bringebær mens Lady og Landstrykeren II kjørte på macen og babyen sov. 
Hannah og mammatid!
Herlig og avslappende, akkurat hva vi trenger innimellom.
Kjekt med litt alenetid med hver enkelt av barna!

god tirsdag!


5 kommentarer:

 1. Så herlige bilder og det er godt med tid med kvar enkelt,:)ser at det er lett for her at minsten og største her får lett mest oppmerksomhet og så detter ho i midten litt mellom,rart det så eg må ofte ta meg i det og gi oppmerksomhet til den som ikkje stikker seg sån fram av og til:))
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så herlig med en god morgen. Kjenner jeg lengter etter det!
  Her har vi hektiske morgener når alle fem skal avgårde. Skoler, lekser, barnehage og jobb. Jeg har begynt å jobbe 100% nå, så da gjelder det å senke skuldrene litt slik at man ikke sliter seg helt ut:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig med mamma/barn-tid. Kvalitetstid, kalles det vel :) Jeg elsker å ha ett og ett av barnebarna mine, da koser vi oss aller, aller mest :)
  Klemmer

  SvarSlett
 4. For en herlig morgenstund:-) Deilig med en slik kosemorgen I en hektisk hverdag vil jeg tro:-)
  Flotte bilder du viser:-)
  En fortsatt fin uke ønsker jeg deg!
  Klem Monica.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...