torsdag 27. september 2012

BESTE KVELDEN:-)

Da var det torsdag og snart helg, for meg er det allerede helg:-) Mannen skal ha fri i morgen, og mor i huset har mange ting hun skal få gjort mens pappaen har fri;-) I skrivende stund er det kjøkkenet det jobbes med, og jeg gleder meg så til å vise dere bilder.
Litt høstpynt på gangen. I fare for at dette skal bli en "lyngblogg" skal dere slippe å se mer lyng på en stund he he.

Vil bare minne om give awayen jeg har der du kan vinne ett lekkert nummerskilt fra Ramsign.
Trykk på bildet øverst til høyre for å komme til give awayen.

Dette ønsker jeg meg også til huset, så heldige den som vinner. Må nok inn å bestille meg ett selv:-)


Tilslutt vil jeg bare minne om den flotte nettbutikken KidsBrandStore. Viss du ikke har tittet innom å sett på alle de flotte tingene anbefaler jeg deg å gjøre det nå:-) Butikken gir nemlig alle  som handler nå 20% på alle varer. Bruk rabattkode Norway-20. 
Happy shopping!

Da må jeg nok gjøre noe på kjøkkenet jeg også, det råder nemlig ett kaos uten like.

ha en flott torsdag!3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se bilder...
  takk for gode tips til give away og nettside
  Ha en fin uke videre
  klem

  SvarSlett
 2. Spennende, blir stas og se. Måtte smile i din tekstlinje" i fare for å bli en lyng blogg" hi hi. Ingen fare, du har en absolutt nydelig og inspirerende blogg Agnes. Så glad jeg fikk delta i bloggverden din. Ha en flott helg. Klem fra Karianne

  SvarSlett
 3. Hihihi måtte smile av kommentaren din om lyngblogg,berre koselig å sjå litt lyng:)
  Så spennande det blir med kjøkkenet,glede meg til å sjå resultatet:)
  Lykke til med arbeidet ditt og ei flott helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...