fredag 28. september 2012

EN SNIKTITT...

... inn på kjøkkenet. Endelig er overskapene borte og vi mannen har slått opp den nye veggen. I dag har jeg fått malt og i morgen er det ut å få kjøpt hylle. Gleder meg så til å få på plass alt som står rundt på kjøkkenbenken. Kjøkkenet har vært ett stort kaos de siste par dagene.
Og ikke minst vise dere lampene jeg kjøpte meg sist vi var i Oslo;-)Mannen har stått med grytene, så nå er visst middagen klar:-)
Jeg har ikke vært noen god bloggevenn i det siste, har stort sett bare laget ett innlegg og logget meg ut igjen. Lover å komme sterkere tilbake, i mellom tiden tusen takk for alle de koselige kommentarene fra dere.


ønsker alle som titter innom en flott helg!

6 kommentarer:

 1. Så spennende!!
  Dette blir nok knallbra:))
  Flinke dere er, gleder meg til og se det helt ferdige resultatet ♥

  Ha en fin fredag:)

  SvarSlett
 2. Dette lover godt Agnes.
  Hva spennende det blir å se ferdig resultat.
  Nå står tacoen på steik og rødvinen er åpnet, tenk om vi skulle skåle sammen en dag, vi må få til et blogg treff.
  Ha en super helg .
  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 3. Så spennende Agnes! Dette vil vi se mer av! :)
  Kjøkkenet mitt er enda ikke ferdig.. og vil jeg ha hjelp av Husfar må jeg vente til badet er ferdig.. men det er ikke lenge igjen nå håper jeg.. hihi.. så til jul kanskje! Da har jeg både ferdig ferdig kjøkken og omsider et BAD!! hohooo

  Ha en strålende helg!
  Klem fra
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Du og du så flinke dere er,gleder meg sån til å sjå resultatet for det kan ikkje annet enn å bli lekkert når dere lager til:)
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Å,dette gleder eg meg til å sjå!!!!So spennande:)
  Masse lykke til vidare.
  Og ha ei riktig so fin helg♥

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 6. For en herlig blogg du har :)) Legger meg til som følger :)

  God helg til deg og dine!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...