lørdag 15. september 2012

ETT "MUST"

Ja, det har blitt ett "must" å besøke Granit når vi er i Oslo. Ikke at vi er der så ofte hi hi, det er når vi er så heldige å få levering av møbler. Denne gangen var vi i den nyoppusset butikken på Grünerløkka. Det var her hjernteppet slo inn ha ha. Da alt i kurven skulle betales, ja da klarte jeg å slå feil kode to ganger. Måtte hente mannen å spør om han husket koden, men neida. Så alt i alt ble det en billig helg for visakortet mitt (ikke for mannen sitt da hi hi), for da vi kom til ZanZ slo jeg feil kode for tredje gang og kortet ble sperret i 24 timer. OG det var ikke med vilje en gang!
Stempelputer, tape og enda en vajer ble med hjem. Sammen med en trådkurv, såpe, glass og en del annet stæsj.

Oppdatering; ja lysestakene er også fra Granit, og de koster hele 15kroner;-)


Skrivebordet mitt som også er ett diy - prosjekt. Bukkene er fra Ikea, men bordplaten er hjemmesnekret.
Da var det lørdagskveld, de to minste er i seng og sjokoladen på bordet. 

ha en god lørdagskveld!
7 kommentarer:

 1. Så mange herlige ting! Lekre bilder :)
  Er du virkelig ferdig med Skappelgenseren allerede? I såfall er jeg veldig imponert :)
  Jeg er ferdig med ryggstykket og er ca halvveis med framstykket. Skikkelig kosestrikkesnopkveld i kveld :)
  Nyt kvelden!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Bestevenninna mi bor på grünerløkka - gjett om jeg skal på granitt neste gang jeg er p åbesøk!
  her er link med fremgangsmåte for app'en (hadde fått denne i en mail oppdaget jeg) ;)
  http://www.innerfence.com/howto/redeem-free-promo-code-for-iphone-app-from-iphone-or-itunes

  håper du får det til nå :-)

  klem!

  SvarSlett
 3. Så kjekt med litt nytt godis!!
  Og dette var fiiine ting ja:))
  Har ikke fått rota meg innom den butikken heller jeg... og jeg bor bare 20 minutter unna den og, som med Zanz, jeg er fryktelig treg - jeg veeet det:)

  Ha en fin fin kveld ♥

  SvarSlett
 4. Hei søte deg:)
  Eg har dessverre aldri besøkt verken Granit eller Zanz men at et kunne tenkt meg det,er virkelig sikkert,har høyrt de har masse fint:)godt du fekk låne mannen sitt kort,har klart å sperre kortet mitt eg og,lett for å trykke feil:)
  Så mange herlige ting,ja alt er fint på bildene dine,har fått sånn sansen for å bruke tre og det vil eg prøve å få meir inn her og,lyst tre er bare så fint ilag med resten:)
  Ein nydelig søndag til deg Agnes!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. jeg har desverre heller ikke hatt den gleden av å ha besøkt verken Granit og Zanz, men skjønner at jeg går glipp av mye. Hvis jeg er heldig blir det kanskje en tur til hovedstaden på meg iløpet av høsten

  SvarSlett
 6. Så mye fint, vet hvor jeg skal innom neste gang jeg er i Oslo :)

  SvarSlett
 7. Er betonglysestakene også fra Granit?:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...